Πανέτοιμος ο Αετός για την μεγάλη πρόκληση της φετινής χρονιάς, τον τελικό Κυπέλλου Ρεθύμνης, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 3 μ.μ στην Σοχώρα με αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος, με την ομάδα μας να ψάχνει την τρίτη κατάκτηση Κυπέλλου στην ιστορία της.

Ο Αετός έκανε την τελευταία ελαφριά προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο Ανωγείων και στην συνέχεια όλη η αποστολή θα μεταβεί στο Ρέθυμνο όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ”Achilleion Pallace” ώστε να είναι ήρεμη και να μην έχει ταξίδι την ημέρα του αγώνα.

Η Διοίκηση ναύλωσε πούλμαν για τους φιλάθλους που θέλουν να έρθουν στο Ρέθυμνο και δεν έχουν μέσο, το οποίο θα αναχωρήσει αύριο Τετάρτη μετά τις 12.30 μ.μ από τον χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου και Λυκείου Ανωγείων.

 

Πέμπτος τελικός στην ιστορία!

 

Μετά από έξι χρόνια ξανά σε τελικό Κυπέλλου ο Αετός,που αύριο θα είναι για πέμπτη συνολικά φορά φιναλίστ με δυο κατακτήσεις στο ενεργητικό του.Με τον αυριανό του αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος έχει βρεθεί ήδη σε δυο τελικούς με το επιμέρους σκορ των δυο ομάδων να είναι 1-1 !

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Αετού σε τελικό είναι οι εξής:

 

-1987-88 :Αετός-Αρμένοι 2-1

-1992-93 : Αετός -Πέραμα 0-1

-2006-07:Αετός-Πέραμα 2-1(στην παράταση με γκολ του Οικονομάκη)

-2007-08:Αετός-Επισκοπή 0-1

 

Ο άτυχος του αγώνα

 

Μεγάλος απόντας και άτυχος για το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Ευρυπίδης Κεφαλογιάννης.Ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα είναι σήμερα στην αποστολή για Ρέθυμνο καθώς υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ευχόμαστε περαστικά στον μικρό και να μην στεναχωριέται θα υπάρξουν αρκετοί τελικοί γι αυτόν με όλο το μέλλον μπροστά του.Αύριο οι συμπαίχτες του θα παίξουν και για αυτόν!

 

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αετού

 

Ευαισθησία και ανθρωπιά από τη Διοίκηση του Αετού στις δύσκολες αυτές εποχές,καθώς μετά την επιτυχημένη χοροεσπερίδα της ομάδας το προηγούμενο Σάββατο στο Κέντρο ”Κουρήτες” αποφάσισε να δωρίσει τα γεύματα που περίσσεψαν στην Αρχιεπισκοπή προκειμένου να τα διανείμει σε φτωχούς και ανθρώπους με μεγάλη ανάγκη.

Μπράβο σε όλους!

Οι δηλώσεις του προπονητή:

Ο προπονητής της ομάδας κ.Τάκης Μέμος δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι στην ”Α”.

”Από την αρχή που έγινε η κλήρωση και ήταν ευνοική για μας θέσαμε ως μεγάλο στόχο της χρονιάς τον τελικό.Τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ και το πέτυχαν.Τα έδωσαν όλα με πάθος στα παιχνίδια με Λιβάδια-Δόξα Πλατανέ και Γεράνι.Στις προπονήσεις τα δίνουν όλα για μια θέση στην εντεκάδα.

Αύριο στο γήπεδο θα καταθέσουμε στο γήπεδο ψυχή και πάθος για να πάρουμε το Κύπελλο και να κάνουμε περήφανο και το χωριό μας.Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν.

Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός αγώνας και να νικήσει ο καλύτερος…”

 

Η ΑνωΓη θα που έχει ακολουθήσει τον Αετό και στο πιο…απομακρυσμένο χωριό της Κρήτης θα βρίσκεται και αύριο στη Σοχώρα για τον μεγάλο τελικό της ομάδας μας.Καλή επιτυχία στα παιδιά.Με καθαρό μυαλό και ηρεμία η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο φέτος.Το αξίζει το Κύπελλο και ευχόμαστε ολόψυχα να το κατακτήσει!

 

Μοιραστείτε το

-

-->