Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Αετό μετά την διακοπή λόγω Καρναβαλιού, με την 21η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα και την ομάδα μας να παίζει στα Μισίρια αύριο Κυριακή 9 Μαρτίου στις 3.30 μ.μ με αντίπαλο τον ουραγό Παναρκαδικό.
Ο Αετός θα ψάξει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του καθώς διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας απέναντι σε ένα αδύναμο αλλά επικίνδυνο αντίπαλο.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ενώ αναμένεται να αγωνιστούν παίχτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι όλοι σε καλό επίπεδο εν όψη του τελικού.
Στις 19 Μαρτίου το μεγάλο ραντεβού
Την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 3 μ.μ στο γήπεδο της Σοχώρας θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου με την ομάδα μας να διεκδικεί το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της.
Η ΕΠΣΡ όρισε τον αγώνα και ο Αετός θα περιμένει τον αντίπαλο του που θα προκύψει τις επόμενες μέρες από τα διπλά παιχνίδια Άρη Ρεθύμνου και Αστέρα Περάματος.
Το πλήρες πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 8 Μαρτίου (15.30)
Τάλως Γαράζου – Ψηλορείτης (Ζωνιανών).
Επισκοπή Β’ – Αστέρας Περάματος (Επισκοπής).
Ρεθυμνιακός – Δόξα Πλατανέ (Ρεθύμνου).
Τάλως Μελιδονίου – Ποσειδώνας Γερανίου (Περάματος).
Άρης Ρεθύμνου – Αστέρας Ρεθύμνου (Μισιρίων).
Κυριακή 9 Μαρτίου (15.30)
Παναρκαδικός – Αετός Ανωγείων (Μισιρίων).
Λιβάδια – ΟΦ Αρμένων (Λιβαδίων).
Σπήλι – Ασή Γωνιά (Αρμένων).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)
1. Άρης Ρεθύμνου 55
2. Ρεθυμνιακός 51
3. Αστέρας Περάματος 42
4. ΟΦ Αρμένων 39
5. Τάλως Μελιδονίου 32
6. Δόξα Πλατανέ 30
7. Σπήλι 29
8. Αστέρας Ρεθύμνου 29
9. Λιβάδια 27
10. Αετός Ανωγείων 25
11. Ποσειδώνας Γερανίου 25
12. Ψηλορείτης 25
13. Ασή Γωνιά 20
14. Τάλως Γαράζου 11
15. Επισκοπή Β’ 6
16. Παναρκαδικός 1
* Αστέρας Περάματος, Αετός Ανωγείων και Λιβάδια ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.