Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δημότη . Ιδιαίτερη σημασία δίνει στην ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης ,την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής και τη συνύπαρξη όλων των ηλικιών

Στόχος της είναι  η φροντίδα και η υποστήριξη των ευάλωτων  ομάδων του Δήμου που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα  και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των ανθρώπων που είναι μοναχικοί.

Στην προσπάθεια να έλθει ακόμη πιο κοντά σ  αυτούς τους ανθρώπους υλοποιεί δράσεις για να τους δώσει μια νότα χαράς , αισιοδοξίας και θαλπωρής  σαν αντίδωρο της ανεκτίμητης προσφορά τους .

Μια τέτοια δράση έγινε και σε συνεργασία με τα παιδιά του ΚΔΑΠ που με ενθουσιασμό και αγάπη δημιούργησαν χειροποίητες κάρτες  ειδικά γι αυτούς .

Όλοι μαζί, προσωπικό  και παιδιά μια ζεστή παρέα επισκέφτηκαν τους ηλικιωμένους προσφέροντας τους  χριστουγεννιάτικα εδέσματα και τραγουδώντας τους τα κάλαντα .

Γέμισαν τα μοναχικά σπίτια με αισθήματα αγάπης και τρυφερότητας χαμόγελα, γλυκιές φωνές χαρά  και ελπίδα .

Σήμερα που οι  άνθρωποι συνεχώς απομονώνονται και η επικοινωνία  γίνεται όλο και πιο δύσκολη, θεωρούμε σημαντικές τέτοιου είδους εκδηλώσεις

Ευχές όλων μας ο νέος χρόνος να ζεστάνει τις καρδιές των ανθρώπων   και να σημάνει την έναρξη μιας εποχής που θα έχει επίκεντρο τον άνθρωπο.

Μοιραστείτε το

-

-->