Ιδανικός αυτόχειρας ο Αετός στη Σοχώρα καθώς την Κυριακή γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Ρεθύμνου με 2-1 αν και προηγήθηκε στο 54′ ενώ έπαιζε και με παίχτη παραπάνω από το 63′. Νευρικότητα και λάθη δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας μένοντας έτσι στους 10 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ  ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο μέρος ο Αετός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του.Οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές πάντως στις δυο εστίες με τον Αετό να έχει την μερίδα του λέοντος.

Στο 2′ το σουτ του Κοζορώνη απέκρουσε ο τερματοφύλακας ενώ στο 5′ ο ίδιος παίχτης μετά από ωραίο συνδυασμό  πλάσαρε άουτ σε μια φάση πάντως που υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Στο 12′ ο Αλέξης Φασουλάς έκανε φαρμακερή παράλληλη σέντρα την οποία δεν πρόλαβε για εκατοστά ο Δραμουντάνης που ήταν αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι. Στο 30′ ο Δραμουντάνης σούταρε λίγο άουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Μοναδική απειλή των γηπεδούχων το μακρινό σουτ του Αντώνη Τσακάλη στο 41′ που πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη επικίνδυνη φάση το σουτ του Χατζηάδη στο 47′ από το ύψος της μικρής περιοχής που απέκρουσε όμορφα ο Καπετανάκης.Ο Αετός στη συνέχεια και πάλι ανέλαβε την πρωτοβουλία και στο 52′ το σουτ του Ξυλούρη κόντραρε τελευταία στιγμή σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.

Στο 54′ ήρθε το 0-1 με το σουτ του Ευρυπίδη Δραμουντάνη από τα 30 μέτρα.Η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του τερματοφύλακα Γαρτζολάκη και κατέληξε στα δίχτυα.Γκολ δώρο για την ομάδα μας που πάντως το δικαιούνταν απόλυτα βάση  απόδοσης.

Στο 63′ ο Βουτσάς άφησε τον Αστέρα με δέκα παίχτες με την κόκκινη που δέχτηκε σε μαρκάρισμα στον Φασουλά, ενώ στο 65′ θα μπορούσε ο Αετός να καθαρίσει το ματς αλλά δεν καταλογίστηκε το πέναλτι στο καθαρό χέρι του Τσακάλη που δεν είδε ο διαιτητής.

Η ομάδα μας οπισθοχώρησε ανεξήγητα ήταν νευρική και αν και με παίχτη παραπάνω δεν αντέδρασε σωστά και ο Αστέρας έκανε την ανατροπή.

Στο 69′ ο Μουλίτσας έδωσε την ασίστ και ο Χατζηάδης έκανε το 1-1 με κοντινή κεφαλιά ενώ το 2-1 έγραψε ο δημιουργός του πρώτου γκολ Μουλίτσας με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 80′.

Ο Αετός είχε δυο καλές στιγμές μετά το 1-1 η πρώτη στο 72′ με το δυνατό φάουλ του Παπαδάκη που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας σε κόρνερ  και στο 74′ με το σουτ του Ξυλούρη εντός περιοχής που έφυγε πάνω από το οριζόντιο  δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έμειναν με 9 παίχτες με την δεύτερη κίτρινη στον Σταράκη σε σκληρό φάουλ στον Σπαχή αλλά όλα πλέον είχαν κριθεί και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια ανέλπιστη λόγω της εξέλιξης νίκη.

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Πέμπτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις εκτός έδρας για τον Αετό αλλά η σημερινή πληγώνει περισσότερο καθώς έχασε μέσα από τα χέρια του το θετικό αποτέλεσμα.Ανεξήγητη νευρικότητα μετά το 65′  και λάθη έφεραν μια ήττα που κρατάει τον Αετό χαμηλά ανάλογα με την απόδοση του. Επόμενο ματς με τον Αστέρα Περάματος την άλλη Κυριακή στα Ανώγεια σε ένα ντέρμπι που η ομάδα θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες μετά από δυο συνεχόμενες ήττες. Σίγουρα πάντως αν η ομάδα θέλει να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση φέτος πρέπει να παίρνει βαθμούς και εκτός έδρας καθώς μόνο με την ισχυρή έδρα του δεν μπορεί να ανέλθει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Κορυφαίος σήμερα της αναμέτρησης ο Ευρυπίδης Δραμουντάνης τόσο για το γκολ αλλά και για την συνολική του απόδοση.Έτρεξε πολύ,μάρκαρε κέρδισε μονομαχίες και δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς ο νεαρός επιθετικός σήμερα στη Σοχώρα.

Στα θετικά και η επανεμφάνιση μετά από τρεις μήνες λόγω τραυματισμού του Ευρυπίδη Κεφαλογιάννη που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.Ο νεαρός αμυντικός εμφανίστηκε πανέτοιμος και βοήθησε αρκετά ανασταλτικά αλλά και δημιουργικά  στην επανάληψη και σίγουρα τις επόμενες εβδομάδες που θα βρει τα πατήματα του θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας.

 ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Ρεθύμνου (προπονητής: Μάρκος Κλαψινός)

 

Γαρτζολάκης-Γαβαλάς-Σταράκης-Ξενικάκης-Τσακάλης-Βουτσάς-Μουλίτσας (81’Γασπαράκης)-Κόλα-

Χατζηάδης-Σαββάκης- Ψυχογιός(54′ Κόστο-94’Παναγιωτάκης).

 

Αετός Ανωγείων (προπονητής: Τάκης Μέμος)

 

Καπετανάκης- Κλίνης-Παπαδομιχελάκης-Ζαχαριουδάκης( 52′ λ.τ Κεφαλογιάννης)-Παπαδάκης-Σπαχής-

Φασουλάς (67’Νταής)- Κοζορώνης(74′ Σηφάκης)-Χαραλαμπάκης-Δραμουντάνης-Ξυλούρης

 

Μοιραστείτε το

-

-->