Σ΄αυτό το σημείο, λίγα μέτρα από το Κέντρο Υγείας Ανωγείων, οι ληστές με τα Καλάζνικοφ ακινητοποίησαν τους τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους και τους απέσπασαν 120.000 ευρώ που προορίζονταν για την πληρωμή συντάξεων

Ληστεία σε βάρος ταχυδρομικών υπαλλήλων, σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στα Ανώγεια Μυλοποτάμου. Οι τρεις υπάλληλοι των ΕΛΤΑ πήγαν στην Αγροτική Τράπεζα για να πάρουν τα χρήματα και να τα διανείμουν στη συνέχεια στους δικαιούχους. Ωστόσο λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δρομολογίου τους, ακινητοποιήθηκαν από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες έκλεισε τον δρόμο στους διανομείς των ΕΛΤΑ, με αποτέλεσμα τα τρία άτομα, υπό την απειλή όπλων, να πάρουν τα χρήματα των συντάξεων, ύψους περίπου 120.000 ευρώ.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, ωστόσο οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν και αναζητούνται. Το αυτοκίνητο της ληστείας βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής, όμως οι δράστες του είχαν βάλει φωτιά προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->