Τα Ανώγεια θα επισκεφτεί την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ  κ. Ανδρέας Ξανθός όπου εκτός των συναντήσεων του με τους φορείς του τόπου θα πραγματοποιήσει και την έναρξη της ανοιχτής ιδρυτικής συνέλευσης στην αίθουσα  της Αγροτικής τράπεζας, για την οργάνωση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στην περιοχή μας.

Η ανοιχτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα και ενώ πριν θα έχει προηγηθεί περιοδεία του κ. Ξανθού σε διάφορες υπηρεσίες των Ανωγείων για συζήτηση και ενημέρωση για τις ελλείψεις που παρουσιάζουν, αλλά και για τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως του κ. Ξανθού στα Ανώγεια έχει ως εξής:

Στις 10 π.μ έως τις 11.30 π.μ επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανωγείων κ. Σωκράτη  Κεφαλογιάννη για συζήτηση και ενημέρωση  για θέματα του Δήμου. Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και φορείς του χωριού.

Στις 11.30 π.μ έως τις 12 μ.μ επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Στις 12.30 μ.μ έως τις 1.30 μ.μ ενημέρωση στον Γαλακτοκομικό συνεταιρισμό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις προοπτικές του.

Στις 1.30 μ.μ έως τις 2.30 μ.μ επίσκεψη στο ΑΚΟΜΜ-ΑΕ

Στις 6 μ.μ έως τις 7 μ.μ ο κ. Ξανθός θα επισκεφτεί το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανωγείων και την Μαθητική Εστία για να ενημερωθεί για τα προγράμματα και τους φιλοξενούμενους ανήλικους πρόσφυγες.

Στις 7 μ.μ στην αίθουσα της Αγροτικής Τράπεζας ο κ. Ξανθός θα πραγματοποιήσει ομιλία για την γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας και στη συνέχεια θα γίνει η ανοιχτή ιδρυτική συνέλευση για την οργάνωση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ε.Κ.Μ στα Ανώγεια.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->