Όλα πήγαν στραβά για τον Αετό που γνώρισε βαριά ήττα, την τρίτη συνεχόμενη, από το Αρκάδι Αγγελιανών με 1-6 εντός έδρας. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς με τον Μανόλη Σπαχή να κάνει το 1-0 στο 12′ με πολύ όμορφο γυριστό σουτ. Δυστυχώς όμως η κακοδαιμονία χτύπησε τον Αετό  στο 21′ με τον τραυματισμό στον αστράγαλο του βασικού του τερματοφύλακα Πατρίκιου Ανδρέου. Ο Αετός δεν είχε αναπληρωματικό τερματοφύλακα και τον ρόλο αυτό ανέλαβαν για 70 ολόκληρα λεπτά τρείς ποδοσφαιριστές της ομάδας, που δυστυχώς δεν άντεξε και κατέρρευσε απο το Αρκάδι. Ίσως να είναι και παγκόσμιο ρεκόρ η χρησιμοποιήσει σε ένα αγώνα τεσσάρων[!!]τερματοφυλάκων σε επίσημη αναμέτρηση! Μάλιστα η ατυχία χτύπησε και τον Μεταξάκη  που τραυματίστηκε και αυτός και έγινε αλλαγή στο 38′.Τερματοφύλακες λοιπόν του Αετού ήταν ο Ανδρέου μέχρι το 21′,ο Σπαχής μέχρι το 58′, ο Πασπαράκης μέχρι το 73′ και ο Κακουδάκης μέχρι το τέλος..!

Τα γκολ για το Αρκάδι ήρθαν από τον Τζαγκαράκη στο 48 και το 66′,τον Εκιζασβίλι στο 45′ και το 84′,τον Γαβρά στο  32′ και με αυτογκόλ του Μαθιουλαντωνάκη στο 78′.Το ματς δεν χρήζει κάποιας άλλης ιδιαίτερης ανάλυσης.Μοναδικό ίσως θετικό της ημέρας είναι η ήττα του Ποσειδώνα Γερανίου που κρατά τον Αετό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Επόμενος αγώνας την ερχόμενη εβδομάδα με τον Άρη Ρεθύμνου και πάλι στα Ανώγεια όπου ίσως κριθούν πολλά,με την ομάδα πλέον να μην έχει περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα.

Ευχή όλων μας να είναι έτοιμοι σε αυτό τον μεγάλο αγώνα και οι τραυματίες που προέκυψαν από το σημερινό ματς-εφιάλτη με τα Αγγελιανά.

Ό κόσμος των Ανωγείων οφείλει να συμπαρασταθεί με οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθεια του Αετού τώρα που φτάσαμε στην τελική καμπή μιας δύσκολης χρονιάς που ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος.

Η σύνθεση του Αετού:

Ανδρέου[29’λ.τ Μαστρογιαννάκης],Πασπαράκης,Σουλτάτος,Μεταξάκης[38’λ.τ Κωστάκης], Κεφαλογιάννης, Γ.Ξυλούρης, Φασουλάς

Χαραλαμπάκης, Δ.Ξυλούρης τ.Απ [58′ Μαθιουλαντωνάκης], Σπαχής,Κακουδάκης

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->