Σε μια οργισμένη ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης αναφέρει: «Για άλλη μια φορά έπεσαν θύμα κλοπής πετρελαίου τα αυτοκίνητα του δήμου. Αυτή την φορά μάλιστα είχαν το θράσος να παραβιάσουν τις αποθήκες του Δήμου. Να παραβιάσουν δηλαδή ένα σπίτι που φυλάγεται η περιουσία που ανήκει σε όλους μας.

Αύριο τα ίδια άτομα θα μπουν στα σπίτια μας, θα ανέβουν στις ταράτσες μας και θα κλέψουν το πετρέλαιο και ότι άλλο τους ικανοποιήσει τις εξαρτήσεις που έχουν.

Όλα όμως έχουν μια κατάληξη κάποια στιγμή. Είναι καιρός επιτέλους να πάρει τέλος αυτή η απαράδεκτη παραβατική συμπεριφορά.

Κάθε Δημότης που δεν έχει συνειδητοποιήσει το κοινωνικό καθήκον του και δημιουργεί με τις συμπεριφορές του παραβατικές καταστάσεις που ζημιώνουν το σύνολο, πρέπει να γνωρίζει και να νοιώθει πως είναι υπόλογος όχι μόνο απέναντι στους συγχωριανούς του αλλά και απέναντι στις ηθικές αξίες που μας κληροδότησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας.

Όποιος δεν είναι ικανός να κατανοήσει αυτό το ελάχιστο καθήκον του είναι καλό να μην υπερηφανεύεται για την Ανωγειανή καταγωγή του.»

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->