Τα τελικά αποτελέσματα για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ  ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου.

Πρώτος στην Κρήτη ήρθε ο Παύλος Πολάκης με δεύτερο τον Ανδρέα Ξανθό,  τρίτο τον πρώην Αντιδήμαρχο Ανωγείων Βασίλη Σμπώκο και πέμπτο τον Γεώργιο Σκουλά. Αμφότεροι οι Ανωγειανοί θα βρίσκονται στη νέα κεντρική eπιτροπή του κόμματος. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μετά την πλήρη ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων ανά την επικράτεια, με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα που έχει στη διάθεση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και εφαρμόζοντας τις ποσοστώσεις που προβλέπει ο εκλογικός κανονισμός που εγκρίθηκε στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Κεντρική Επιτροπή εκλέγονται οι ακόλουθοι στην Περιφέρεια Κρήτης.

ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ

ΣΜΠΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΒΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΚΡΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΒΑΛΙΑ

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΣΜΥΡΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΨΑΡΡΑ ΣΤΕΛΛΑ

Τυχόν ενστάσεις επί του εκλογικού αποτελέσματος αποστέλλονται στο [email protected] μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων. Η προθεσμία αποστολής ενστάσεων είναι μέχρι και την Παρασκευή 20/5 στις 12.00 το βράδυ ώστε να μπορούν να συζητηθούν εντός δεκαήμερης προθεσμίας όπως ορίζεται από την Εγκύκλιο.

Το link που θα συμπεριλαμβάνει τα αποτελέσματα κάθε υποψηφίου ανά περιφέρεια θα αναρτηθεί εντός της ημέρας, στο site του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->