Μια δεκαετία ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων, ένα από τα πιο υγιή κομμάτια της κοινωνίας μας, που απασχολεί δημιουργικά εκατοντάδες νέα παιδιά. Δέκα χρόνια από τη μέρα που μια παρέα νέων ανθρώπων, με μπροστάρη τον Μανόλη Νταγιαντά, οραματίστηκαν την επαναφορά στα Ανώγεια αυτού του πνευματικού παιχνιδιού, με στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς και τη δημιουργία ισχυρών βάσεων που θα φέρουν στα Ανώγεια καλύτερους πολίτες, πολιτισμό και όραμα. Ευχόμαστε από την ΑΝΩΓΗ να είναι όλοι υγιείς και να συνεχίσουν να δρουν και να ονειρεύονται για τα Ανώγεια.

Με ανάρτηση του, ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ανωγείων, Μανόλης Νταγιαντάς, αναφέρει τα εξής:

“10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Συμπληρώθηκαν λοιπόν 10 χρόνια από εκείνο το απόγευμα της 14ης Γενάρη του 2012 που κάναμε την πρώτη μας μάζωξη στο Πολύκεντρο του Δήμου Ανωγείων και ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι του Σκακιστικού Ομίλου Ανωγείων – ο οποίος 5 χρόνια μετά απέκτησε και αδερφάκι, τον ΑΠΣ ΙΔΑΙΟΙ Ανωγείων.

Γιορτάζουμε λοιπόν, φέτος, το 2022 τα 10 χρόνια του συλλόγου και της ομάδας.

Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν γίνει τόσα πολλά! Όσοι είχαμε τη χαρά να είμαστε συμμέτοχοι έχουμε πολλά να διηγηθούμε.

Εγώ θα ξαναπώ αυτό που έχω πει πολλές φορές: ο ΣΟ Ανωγείων είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μου και εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσει να είναι έτσι.

Η φετινή χρονιά είναι λοιπόν εορταστική. Πιστεύω ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες και τις κατάλληλες συνθήκες μέσα στον χρόνο να το γιορτάσουμε όπως του πρέπει.

ΣΟ Ανωγείων να τα χιλιάσεις!

(Οι προπονήσεις του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά το Σάββατο 15 Γενάρη)”

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->