Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Μετόχι, το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Νικηφόρου Σουλτάτου “Γιαννακό”, που “έφυγε” από τη ζωή στις 18 του περασμένου Αυγούστου, στα 85 του χρόνια. Ένας άξιος Ανωγειανός, σεβαστός, με αρχές, ήθος και αξιοπρέπεια που άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην κοινωνία μας. Η τελετή θα γίνει σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Η οικογένεια του, έστειλε στην ΑΝΩΓΗ, το παρακάτω κείμενο αποχαιρετισμού:

” Σαράντα μέρες μακριά μας .Αγαπημένε μας πατέρα δεν είσαι πια κοντά μας αλλά θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας.

Έρχεσαι μέσα από τα όνειρα μας. Η απουσία σου αφήνει μεγάλο κενό στην οικογένεια μας. Τώρα θα ζούμε με τις αναμνήσεις αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε σε όλο το διάβα της ζωης.

Ήσουν ο βράχος της οικογένειας Τα κατάφερες πατέρα!! Μπορεί να έφυγες μακριά αλλά οι καρδιές μας ακόμη σε ζητάνε Μερικές φορές η καρδιά χρειάζεται περισσότερο να αποδεχτεί αυτό που ήδη γνωρίζει το μυαλό. Έφυγες δεν πέθανες. Η Αγάπη , η μνήμη δεν πεθαίνει ζει για πάντα μέσα στην καρδιά μας. “Μακριά ,η κοντά Στη γη η στον ουρανό. Ο,τι Αγαπάς βρίσκεται μέσα σου ¨.

Καλό παράδεισο Πατέρα θα είσαι για πάντα κοντά μας…


==============================================

“Έλα πατέρα στο όνειρο την συντροφιά σου να ‘χω,

και πες μου μην ανησυχείς εγώ παιδί μου υπάρχω”

==============================================

-Στη μνήμη του Νικηφόρου Σουλτάτου, η οικογένεια του προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ, το ποσό των 50 ευρώ.

-Η Φωφώ Σαλούστρου (Κόρκολου) προσέφερε επίσης το ποσό των 50 ευρώ.

Τους ευχαριστούμε θερμά. Τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και των δωρεάν φροντιστηρίων που γίνονται στο χώρο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα των Ανωγείων που τον σκεπάζει.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->