Όπως αναφέρει ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης», συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Ανώγεια 43 φιάλες αίματος και 16 έγγραφές δωρητών μυελού, στην δράση αιμοδοσίας στα Ανώγεια που ολοκληρώθηκε με μια λαμπαδηδοδρομία, με φλόγα αγάπης που πέρασε από τους δρόμους των Ανωγείων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του “Αιματοκρήτη”:

“H φλόγα της αγάπης άναψε σήμερα στα Ανώγεια τιμώντας τον τόπο που μέσα σε πολύ λίγους μήνες έκανε την τακτική αιμοδοσία ¨θεσμό”! Η 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε στην Κρήτη στέλνοντας μηνύματα ανθρωπιάς και μεταφέρθηκε στα σοκάκια του χωριού από λιλιπούτειους λαμπαδηδρόμους (Ανδρέα Δραμουντάκη, Μαρία και Μανώλη Ξημέρη και Άννα Βαρκαράκη και Χρυσούλα Πατελάκη) για να καταλήξει έξω από το Δημαρχείο Ανωγείων όπου ανάψαμε με συγκίνηση τον βωμό ενώ ακολούθησε χαιρετισμός από τον αιμοδότη Δήμαρχο Ανωγείων και τους εκπροσώπους του Αιματοκρήτη!

Μια καταπληκτική αιμοδοσία την οποία συγκεντρώθηκαν 43 μονάδες και 16 εγγραφές δωρητών μυελού μας άφησε με τις πιο όμορφες αναμνήσεις! Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δήμο Ανωγείων, το δήμαρχο κ Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κο Δραμουντάνη, την Κοινωνική Υπηρεσία και προσωπικά τις κυρίες Ρίτα Σουλτάτου και Ειρήνη Θεοφανάκη, την μονάδα αιμοδοσίας Παγνη τους χορηγούς Βασίλης και Ελένη Σαλούστου για τα κεράσματα, Αντώνης Μανουράς του Βασ. για τα νεράκια, την ΠΟΣΕΑ και τους υποστηρικτές της Λαμπαδηδρομίας! Συνεχίζουμε!”

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->