Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο Μεϊντάνι, βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου, μαθητές του ΓΕΛ Ανωγείων, που από αύριο θα πέσουν στην “μάχη” των Πανελλήνιων Εξετάσεων, για μια θέση σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τα παιδιά παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία στην διάρκεια της οποίας ο ιερωμένος του Ναού π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης τους διάβασε μια ευχή για υγεία και δύναμη στη διάρκεια των εξετάσεων.

Αργότερα προσέφερε σε όλους από ένα φυλαχτό, ενώ συνομίλησε μαζί τους τονίζοντας ότι “Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια ευκαιρία στη ζωή σας αλλά δεν είναι η μόνη, ούτε βέβαια και η τελευταία. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον όπου θα χρειαστείτε να έχετε τη σωστή κρίση και την απαιτούμενη ψυχραιμία, ώστε με τη βοήθεια και του Θεού να ακολουθήσετε τον δρόμο της καρδιάς σας.”

Θυμίζουμε ότι 18 απόφοιτου του ΓΕΛ Ανωγείων θα ξεκινήσουν αύριο σε αίθουσα του σχολείου μας τις Πανελλήνιες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, στο κλείσιμο μιας αρκετά δύσκολης, αλλά όχι χαμένης χρονιάς.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->