Η ΚΟΙΝΣΕΠ «Ν-Ιδαία Συνεργασία», ως φορέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, πρόσφατα έγινε ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Φορέων Κ.ΑΛ.Ο. Κρήτης. Στόχος της ένωσης είναι  η ενημέρωση και πληροφόρηση κάθε ενδιαφερόμενου φορέα για τις δράσεις που υλοποιούνται σχετικά με την παρακολούθηση και τον συντονισμό της Κοινωνικής Οικονομίας στην Περιφέρεια Κρήτης (https://cretanscent.gr ).

Στις 26/4/2021 η Ένωση  Φορέων Κ.ΑΛ.Ο. διοργάνωσε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ για την Κ.ΑΛ.Ο.» την οποία όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει στο κανάλι της Ένωσης στο https://www.youtube.com/watch?v=AWXtkJ57OyI&t=200s.

Παράλληλα η ΚΟΙΝΣΕΠ«Ν-Ιδαία Συνεργασία» έχει σε εξέλιξη τη δημιουργία της ιστοσελίδας της η οποία εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Η «Ν-Ιδαία Συνεργασία» από την ίδρυσή της και μετά (αρχές 2018) διανύοντας μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας και της αναστολής λειτουργίας των οικονομικών δραστηριοτήτων σήμερα ξεκινάει μια προσπάθεια εκκίνησης των δραστηριοτήτων της.

Ο εθελοντισμός αποτελεί συστατικό στοιχείο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας και στο νέο αυτό ξεκίνημα αναζητούνται εθελοντές για την υποστήριξη των επικείμενων δραστηριοτήτων.  Οι εθελοντές σε καμία περίπτωση δεν ασκούν δραστηριότητα η οποία αποφέρει έσοδα ή υποκρύπτει ανασφάλιστη εργασία.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε από τις παραπάνω αναφερόμενες διαδικασίες ή  χρειάζεται περαιτέρω πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ και στο τηλέφωνο 6944952686.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->