Εκατό είκοσι πέντε μαθητές του “Σταυράκειου” Λυκείου Ανωγείων, θα βρεθούν τη Δευτέρα 12 Απριλίου ξανά στα θρανία τους, στην επιστροφή της δια ζώσης εκπαίδευσης. Θα ισχύουν τα self-tests αλλά και όλοι οι υγειονομικοί κανόνες προστασίας για όλους, εκπαιδευτικούς, μαθητές και υπάλληλους των σχολικών μονάδων.

Όσοι γονείς δεν έχουν προμηθευτεί τα ατομικά τεστ για τον κορονοιο ,που θα πρέπει να έχουν κάνει οι μαθητές Λυκείου, ώστε να μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο από την Δευτέρα 12 Απριλίου.Το φαρμακείο του κ.Παντερη θα είναι ανοιχτά την Κυριακή το βράδυ για να μπορούν να τα πάρουν.

θα πρέπει να δηλώνετε το αρνητικό ή το θετικό αποτέλεσμα του τεστ στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr. Η φόρμα δήλωσης του αποτελέσματος θα είναι λειτουργική από την Κυριακή 11 Απριλίου, αλλά επειδή πιθανόν να μην είναι εύκολη η εκτύπωση της κάρτας του μαθητή/τριας, που υποχρεούνται να φέρνουν στο σχολείο (με αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ) , έχουν προμηθεύτει τα φαρμακεία της περιοχής με υπεύθυνες δηλώσεις που μπορείτε να συμπληρώνετε για την ενημέρωση του σχολείου.

Τα self-test:

Μέσω της διαδικασίας του αυτοελέγχου με οικιακό τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου ο πολίτης προστατεύει ταυτόχρονα την υγεία του αλλά και τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας ανιχνεύοντας ασυμπτωματικούς φορείς του ιού SARS – CoV -2 εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα.

Εφόσον υποβληθήκατε σε οικιακό τεστ και βρεθήκατε θετικοί στον νέο κορωνοϊό, μπορείτε να υποβληθείτε σε νέο τεστ προς επιβεβαίωση του πρώτου. Αυτό μπορεί να γίνει οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε ιδιωτικά ή δημόσια εντός των επόμενων 24 ωρών.

Δείτε το σχετικό βίντεο οδηγιών για το self-test:

https://www.youtube.com/watch?v=uqy9EtE1uuE

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->