Μια σημαντική προσφορά 500 υφασμάτινων μασκών έκανε προς τον Δήμο Ανωγείων ο Ανωγειανός Θέμης Μέμμος, σε μια κίνηση άξιας συγχαρητηρίων που αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της προσφοράς συγχωριανών μας προς τον τόπο.Το υλικό θα κατανεμηθεί σε δομές και υπηρεσίες του δήμου μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες που υπάρχουν.

Η Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων σε ευχαριστήριο της προς τον κ.Μέμμο αναφέρει σχετικά:”Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε τον κ.Θέμη  Μέμμο για τη δωρεά  500 υφασμάτινων μασκών στο Δήμο Ανωγείων. Το συγκεκριμένο υλικό θα διανεμηθεί  σε διάφορες υπηρεσίες και δομές που τις έχουν ανάγκη και λειτουργούν εντός του Δήμου.Τέτοιες ενέργειες  από συγχωριανούς μας και όχι μόνο ,συνδράμουν σημαντικά στο έργο μας είναι παράδειγμα και μας κάνουν να μη χάνουμε την εμπιστοσύνη μας στον άνθρωπο και  τη δύναμη της αγάπης και αλληλεγγύης”.

Παράλληλα μετά από προμήθεια της ΚΕΔΕ η ΠΕΔ Κρήτης παρέλαβε 29.500 μάσκες και ίδιο αριθμό σε ζευγάρια γάντια τα οποία θα κατανεμηθούν σε όλους τους δήμους της Κρήτης. Έτσι και ο δήμος Ανωγείων θα παραλάβει  μάσκες και γάντια στο ποσοστό που του αναλογεί βάσει πληθυσμιακών κριτηρίων. 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->