Το “One day More” ένα δραματικό, επαναστατικό γαλλικό τραγούδι από το μιούζικαλ “Οι άθλιοι” ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο σε ένα υπέροχο βίντεο, η Δήμητρα Μανουρά, μια φοιτήτρια στο τμήμα των Μαθηματικών αλλά και μια ανωγειανή κοπέλα  με εξαιρετική φωνή και έμπνευση, που ασχολείται με πάθος και με τη μουσική. Όπως αναφέρει στον τίτλο στο κανάλι της στο youtube, “Μια μέρα ακόμα, μια γυναίκα σε καραντίνα ερμηνεύει από τους “Άθλιους”, σε μια προσπάθεια που έχει αποσπάσει ήδη πολλά σχόλια επιδοκιμασίας για το όμορφο αυτό αποτέλεσμα.

Η Δήμητρα, είναι κόρη του Άρη Μανουρά(σ.σ του Μανούσου) και της Βιβής Τσίρκα. Όπως αναφέραμε σπουδάζει εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  και μάλιστα τελειώνει αυτό το καλοκαίρι τις σπουδές της, αλλά σίγουρα όπως ακούμε μπορεί άνετα να σταθεί και στον απαιτητικό χώρο της ερμηνείας στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η ίδια έχει λάβει μέρος σε πολλές χορωδίες στο Πανεπιστήμιο της αλλά και στο σχολείο που φοιτούσε στη Νέα Σμύρνη το Λεόντειο Λύκειο.Πρόσφατα είχε συγκινήσει με ερμηνείες τις σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την αδικοχαμένη θεία της Ντιάνα Μανουρά που “έφυγε’ τόσο άδικα και πρόωρα τον Δεκέμβριο του 2017. 

Η Δήμητρα με την χαρακτηριστική φωνή της, συνεχίζει θα λέγαμε μια παράδοση της οικογένειας, καθώς οι παλιότεροι Ανωγειανοί θα θυμούνται τον παππού της, φιλόλογο Μανούσο Μανουρά που είχε ξεχωριστές φωνητικές ικανότητες, κάτι που διέθετε μετέπειτα τόσο η θεία της Ντιάνα, όσο και οι γονείς της Άρης και Βιβή.Ίσως να ήρθε η ώρα, η γεμάτη πάθος και νιάτα Δήμητρα να κάνει το παραπάνω βήμα και να αξιοποιήσει στον καλλιτεχνικό πλέον χώρο τις ικανότητες της αυτές.

Σε ότι και αν επιλέξει, ή και στα δυο ακόμα, τις ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα να μας χαρίζει όμορφα μουσικά ακούσματα, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες περιόδους με την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η ΑΝΩΓΗ της εύχεται τα καλύτερα στην ζωή της.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->