Ένας σπουδαίος επιστήμονας και καλός Ανωγειανός, ο Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης, τοποθετήθηκε διοικητής στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, μετά από την χθεσινή απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, που όρισε όλους τους διοικητές και τους αναπληρωτές αυτών στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ της Χώρας. Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψήφιων ονομάτων από ειδική επιτροπή και αναμένεται σύντομα να δημοσιευθεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης γεννήθηκε το 1950 στα Ανώγεια. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία. Εργάστηκε κατά καιρούς σε Νοσοκομεία του Ηρακλείου, της Αθήνας, του Αγίου Νικολάου, της Σητείας και αλλού. Συνταξιοδοτήθηκε πριν δυο χρόνια, έχοντας σπουδαία προσφορά στην Ιατρική, σε μια μεγάλη πορεία όπου διακρίθηκε από συναδέλφους και ασθενείς του για το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια του.

Το 1987 είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δήμαρχος Ανωγείων, χάνοντας την εκλογή του από τον Γεώργιο Κλάδο! Είναι παντρεμένος με την Μαριλένα Ανδρεαδάκη .

Αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη περίοδο για το σύστημα υγείας της Ελλάδας, αλλά η πείρα και η διάθεση του για προσφορά αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας για την περίοδο που θα διοικήσει το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα και με τις οδηγίες του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια,τρεις είναι οι αρχικοί άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθούν οι νέοι διοικητές, και αυτοί είναι η έναρξη ελέγχων στα οικονομικά των Νοσοκομείων τους, η φυσική παρουσία τους στις εφημερίες και τέλος ο ορισμός ομάδας διαχείρισης ασθενών στα τμήματα επειγόντων περιστατικών.

Η ΑΝΩΓΗ εύχεται στον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Εμμανουήλ Ανδρεαδάκη, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην θητεία του στην σημαντική αυτή θέση για ολόκληρο το Νομό Λασιθίου!

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->