Συνολικά 12 είναι οι Ανωγειανοί από έξι διαφορετικά κόμματα, που θα βρούμε σε ψηφοδέλτια στις Βουλευτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Από την Κρήτη ως τη Θεσσαλονίκη, δραστήρια μέλη των κοινωνιών μας ζητούν την ψήφο σας για τη συμμετοχή τους στο επόμενο Κοινοβούλιο. Η ΑΝΩΓΗ ευχεται καλή επιτυχία σε όλους. Στηρίζουμε..Ανώγεια!

Αναλυτικά όλοι οι υποψήφιοι:

Βασίλης Σμπώκος ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ: Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου ο Βασίλης Σμπώκος. Κτηνοτρόφος και συνδικαλιστής με μεγάλη δράση τα τελευταία χρόνια στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ανωγείων για 4 χρόνια. Είναι εκλεγμένος πρώτος δημοτικός σύμβουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφιος σε Βουλευτικές εκλογές.

Κώστας Ξυλούρης ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ: Υποψήφιος Βουλευτής στην Α’Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής ο Κώστας Ξυλούρης. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός γνωστός με την πολύ επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή “Δροσουλίτες” που εκπέμπει στον ΚΡΗΤΗ fm εδώ και μια δεκαπενταετία (σ.σ από το 2004) στην Αθήνα. Είναι υποψήφιος για πρώτη φορά.

Γιάννης Κεφαλογιάννης ΝΔ

Νέα Δημοκρατία: Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο Ανωγειανός δικηγόρος εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2012 σε ηλικία μόλις 30 ετών και από τότε ανελλιπώς βρίσκεται στα βουλευτικά έδρανα.Είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής και από το 2016 Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Ολγα Κεφαλογιάννη ΝΔ

Νέα Δημοκρατία: Υποψήφια Βουλευτής Α’Αθηνών η Όλγα Κεφαλογιάννη. Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1999 και από το 2007 μέχρι και σήμερα εκλέγεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Από το 2012 κατέρχεται στην περιφέρεια της Αθήνας. Από τις 21 Ιουνίου 2012 έως τις 27 Ιανουαρίου 2015 διετέλεσε Υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Θεανώ Βρέντζου- ΝΔ

Νέα Δημοκρατία:Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου η Θεανώ Βρέντζου.Από το 2011 μέχρι και το 2019 ήταν Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη. Από το 2017 είναι πρόεδρος του ευρωπαϊκού δικτύου “AREPO” που στόχο έχει την προώθηση πιστοποιημένων ποιοτικών προϊόντων από συνολικά 35 Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αντώνης Ρούλιος ΚΚΕ

Κ.Κ.Ε:Υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου ο Αντώνης Ρούλιος. Δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ανωγείων. Πολιτικός μηχανικός ΤΕ. Έχει δραστηριοποιηθεί στο κίνημα των μηχανικών ώς μέλος στο ΔΣ της ΠΕΣΕΔΕ από το 2005 έως το 2015. Για δεκαετίες δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του αθλητισμού ως μέλος ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου.

Ιωάννα Δακανάλη ΚΚΕ

Κ.Κ.Ε:Υποψήφια Βουλευτής Ρεθύμνου η Ιωάννα Δακανάλη. Είναι παιδίατρος ζει και δραστηριοποιείτε στο Ρέθυμνο. Παρούσα πάντα στους αγώνες του Κομμουνιστικού κόμματος ήταν υποψήφια Βουλευτής και το 2015. Είναι κόρη του εκπαιδευτικού Λάμπη Δακανάλη.

Μαρία Κοκοσάλη-Σαλούστρου ΚΚΕ

Κ.Κ.Ε Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου η Μαρία Κοκοσάλη-Σαλούστρου.Είναι Αρχαιολόγος .Δραστήριο μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος δήμου Ηρακλείου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Δημόκριτος Σαλούστρος ΚΚΕ

Κ.Κ.Ε Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου ο Δημόκριτος Σαλούστρος. Είναι Ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Νίκος Ξυλούρης ΚΙΝΑΛ

Κίνημα Αλλαγής:Υποψήφιος Βουλευτής Α’Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ξυλούρης. Είναι ιατρός ορθοπεδικός.Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής και μέλος της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Συνομοσπονδίας. Τον Ιανουάριο του 2015 ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Γρηγόρης Σκουλάς – ΛΑΕ

Λαϊκή Ενότητα:Υποψήφιος Βουλευτής Α’Θεσσαλονίκης ο Γρηγόρης Σκουλάς. Είναι μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς με παρεμβάσεις στα ειρηνοδικεία, σε ΔΕΗ, εφορίες και αλλού και πρώην Αντιπρόεδρος σωματείου ΝΕΣΤΛΕ.Συμμετείχε σε συγκεντρώσεις τροφίμων και φαρμάκων για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Ψαραντώνης ΜΕΡΑ25

ΜεΡα 25:Στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ο Αντώνης Ξυλούρης (Ψαραντώνης).Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΜΕΡΑ 25 τοποθέτησε ο Γιάνης Βαρουφάκης τον θρυλικό Ανωγειανό λυράρη Ψαραντώνη επισφραγίζοντας μια φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα τους τα τελευταία χρόνια. Ο Ψαραντώνης ο οποίος μεταξύ άλλων τραγούδησε στην ανοιχτή εκδήλωση του κόμματος τον περασμένο χρόνο στο Ηράκλειο θα ενισχύσει την προσπάθεια του πρώην Υπουργού Οικονομικών για είσοδο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->