Στην εκλογική Περιφέρεια της Α’Θεσσαλονίκης και στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής βρίσκεται η επόμενη Ανωγειανή υποψηφιότητα, με τον ιατρό ορθοπεδικό Νίκο Ξυλούρη να δοκιμάζει τις δυνάμεις του για την είσοδο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για δεύτερη φορά μετά τις Βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 όπου τότε ήταν υποψήφιος με το ΠΑ.ΣΟ.Κ! Ο Νίκος Ξυλούρης χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας, έχοντας διαπρέψει στον τομέα της ορθοπεδικής στη Θεσσαλονίκη από το 1999 όπου και μετακόμισε εκεί. Στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ το όνομα του φιγουράρει πλάι σε σημαντικά ονόματα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής όπως ο Χάρης Καστανίδης και ο Γιάννης Μαγκριώτης.

Ο Ανωγειανός γιατρός είναι 47 ετών και στις εκλογές του 2015 είχε φτάσει στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου με 2.246 σταυρούς, ενώ πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι η φετινή υποψηφιότητα του έχει πολύ μεγάλη δυναμική. Διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Ειδικεύτηκε στη Β´ Πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου Γ.Γεννηματάς και εκπαιδεύτηκε στην αρθροσκοπική χειρουργική ώμου-αγκώνα στο “Oueen Elizabeth Hospital” στο Λονδίνο και στην αρθροσκόπηση γόνατος- ώμου στο “St.Anna Hospital” (Wanne-Eickel, Herne) στη Γερμανία.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. στο Εργαστήριο Περιγραφικής Ανατομικής και μέλος της Παγκόσμιας Αθλητιατρικής Συνομοσπονδίας. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια Ορθοπαιδικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι γιατρός στους αγώνες πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής και της Ε.Π.Σ.Μ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας).
Από το Σεπτέμβριο του 2016 διατελεί μέλος στο ιατρικό team της “ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ” στο ποδόσφαιρο. Συνεργάζεται και χειρουργεί στο “ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” όπου διατηρεί και εκεί γραφείο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->