Ενθουσιασμός και χαρά για τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Ανωγείων, που ενωμένα με αυτά της Πρώτης Δημοτικού παρακολούθησαν ένα μοναδικό θέαμα από τον μάγο “ROCCO”, σε μια εκδήλωση προσφορά του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων! Τα παιδιά γέλασαν, ξαφνιάστηκαν, ενθουσιάστηκαν και εν τέλει αποθέωσαν τον “μάγο” συζητώντας αργότερα με τους γονείς τους για το πως έγιναν τα μαγικά, ζητώντας και στο μέλλον παρόμοιες παραστάσεις.

Την αποθέωση γνώρισε ο ..μάγος ROCCO από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και της πρώτης δημοτικού σε μια παράσταση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων!Στην ανακοίνωση του του πρώτο και δεύτερο Νηπιαγωγείο Ανωγείων, αναφέρει:

Την Τετάρτη 5/6/19, με χαρά υποδεχθήκαμε στο Νηπιαγωγείο μας την Ά τάξη δημοτικού, όπου μαζί απολαύσαμε ένα ´´μαγικό´´ θέαμα που μας χάρισε ο μάγος RΟCCO! Τα παιδιά κ οι εκπαιδευτικοί του 1ου κ 2ου νηπιαγωγείου Ανωγείων, καθώς κ οι δάσκαλοι,ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων, δημοτικού κ νηπιαγωγείου, για την παράσταση που δωρεάν προσέφεραν στα παιδιά μας! 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Ανωγείων!

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->