«Αγαπητές Συγχωριανές, Αγαπητοί Συγχωριανοί,

Την περασμένη Κυριακή, με την ψήφο σας, αναδείξατε ισοδύναμους δύο εκλογικούς συνδυασμούς.
Έτσι η ανάδειξη Δημάρχου οδηγήθηκε σε επαναληπτική εκλογή για την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Ο συνδυασμός μας, «Τ ’Ανώγεια του Μέλλοντος» ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους ψηφοφόρους που με πολιτική και δημοκρατική ωριμότητα πήγαν στις κάλπες και ψήφισαν, με ηρεμία και ανιδιοτέλεια, για το καλό των Ανωγείων και των κατοίκων τους.
Ευχαριστούμε όλους, όσοι τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας, «Τ’ Ανώγεια του Μέλλοντος» και έδωσαν τη μάχη τους για ένα καλύτερο αύριο. Τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν, που αναγνώρισαν και στήριξαν το Οραματικό Σχέδιο μας για τα Ανώγεια του Μέλλοντος.
Ζητούμε από όλους τη συνέχεια των προσπαθειών και για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019. Πρέπει να ενώσουμε, σε ένα αξιοπρεπή αγώνα, τις δυνάμεις μας και να αποδείξουμε ότι μόνο η αγάπη για το τόπο μας, θα κερδίσει.
Ήρθε η ώρα να ζυγίσουμε την ευθύνη για την Ανάπτυξη των Ανωγείων, για το μέλλον των Παιδιών μας. Έχουμε ευθύνη να σταθούμε πέρα από μικροσυμφέροντα και κομματικές αγκυλώσεις. Τα Ανώγεια πρέπει να έχουν την δική τους ευκαιρία. Η δική σας ψήφος θα καθορίσει το μέλλον των Ανωγείων, για άλλη μια φορά.
Εμείς, με το θάρρος και την αλήθεια που μας διακρίνει, δεν διστάσαμε να χαρακτηρίσουμε τα τελευταία χρόνια, ως χρόνια στασιμότητας για τα Ανώγεια.
Εμείς δεσμευτήκαμε απέναντί σας με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Με 2 Πυλώνες ανάπτυξης, 11 πτυχές, 3 εμβληματικά έργα και 3 κορυφαίες διεκδικήσεις.
Προβλήματα όπως,
-Η άμεση οικονομική ανακούφιση της Ανωγειανής Οικογένειας
-Η αναβάθμιση των Κοινωνικών παροχών
-Η επείγουσα λειτουργία του Συνεταιρισμού
-Το ιδιοκτησιακό καθεστώς του βουνού
-Η αναγκαία άμεση δρομολόγηση κατασκευής του δρόμου Ηρακλείου-Ανωγείων, μέσα από Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία.
-Η δρομολόγηση νέου Σχολικού κτιριακού συγκροτήματος και της κατασκευής του Πολιτιστικού Πάρκου στο Μετόχι, είναι ορισμένες μόνο, από τις στοχεύσεις μας.
Εσείς γνωρίζετε πως για ό,τι δεσμευόμαστε, ξέρουμε να το κάνουμε πράξη.
Τώρα μπορούμε με καλύτερες συνθήκες να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε το αναπτυξιακό άλμα που έχει ανάγκη η Ανωγειανή κοινωνία.
Σήμερα, ο Δήμος, η Ανωγειανή κοινωνία στο σύνολό της, χρειάζονται μία ΝΕΑ ΠΝΟΗ, μια έκρηξη συλλογικότητας πάνω σε ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα για το σήμερα και το κοντινό μας αύριο.
Σήμερα όλοι πιστεύουμε ότι ο Δήμος Ανωγείων πρέπει να μπει ξανά σε τροχιά ανάπτυξης, διεκδίκησης και πρωτοπορίας.

Με νηφαλιότητα, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια του καθενός και με σεβασμό στην ελευθερία της έκφρασης γνώμης, καλούμε όλες τις Ανωγειανές και τους Ανωγειανούς ψηφοφόρους, με καθαρό μυαλό, με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το συμφέρον όλης της Ανωγειανής Κοινωνίας να πάμε την Κυριακή στις κάλπες, για να εκλέξουμε Δήμαρχο Ανωγείων.
Την Κυριακή οι Ανωγειανές και οι Ανωγειανοί, ψηφίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.»

«Τ’ Ανώγεια του Μέλλοντος»

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού
Σωκράτης Σ. Κεφαλογιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->