Ξεκινάει την Παρασκευή 21 Ιουλίου για δεύτερο φορά μέσα σε διάστημα λιγότερο των δυο μηνών ένα νέο τριήμερο στα Ανώγεια με δωρεάν θεραπείες Προλοθεραπείας, με μια ομάδα 25 επίλεκτων ιατρών να επισκέπτονται ξανά τον τόπο μας για να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Οι θεραπείες θα γίνουν μέχρι και την Κυριακή 23 Ιουλίου, ενώ όσοι θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με την υπεύθυνη του ΚΗΦΗ Ανωγείων κα Νεκταρία Αντωνοδημητράκη.

Αναλυτικά:

 

“Φέτος όπως και πέρυσι μία επίλεκτη ομάδα γιατρών (25 ατόμων) από όλο τον κόσμο, θα βρίσκεται στον τόπο σας, τα Ανώγεια, , για να προσφέρουν εντελώς δωρεάν θεραπείες Προλοθεραπείας σε όλους εσάς, αλλά και σε όποιον το έχει ανάγκη. Όλη αυτή η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Ανωγείων.

Η Προλοθεραπεία είναι μια αναγεννητική, θεραπευτική μέθοδος που διευκολύνει την επούλωση αλλά και ανάπλαση των συνδέσμων των αρθρώσεων και των τενόντων του μυοσκελετικού συστήματος, που γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό μας. Βοηθάει πάρα πολύ στη μείωση – εξάλειψη του πόνου των αρθρώσεων.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της ενέργειας θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αγκαλιάσετε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθειά μας με την συμμετοχή σας και την γνωστοποίησή της και σε άλλα άτομα που μπορεί να το έχουν ανάγκη.

Για πληροφορίες – ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Αντωνοδημητράκη Νεκταρία (Νοσηλεύτρια ΚΕΦΗ ΑΝΩΓΕΙΩΝ) στο
τηλέφωνο: 28340 31003.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->