Ξεκινάνε αύριο Παρασκευή 1 Απριλίου από τις 9 π.μ στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τους κατοίκους των Ανωγείων, αλλά και όλων των γειτονικών χωριών, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων. Στα Ανώγεια θα βρεθεί για ένα τριήμερο κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με γιατρό ουρολόγο, αγγειοχειρούργο και ορθοπεδικό που θα πραγματοποιήσουν τις δωρεάν εξετάσεις, αλλά και επανέλεγχο, όχι μόνο για ασφαλισμένους, αλλά και όλους τους ανασφάλιστους όλων των ηλικιών!

 

“Κάλλιο Προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν” το σύνθημα του τριημέρου σε μια δράση που γίνεται  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και που έχει βοηθήσει αυτή την τριετία αρκετούς συνανθρώπους μας που έμαθαν σε πρώιμο στάδιο για κάποια ασθένεια. Για την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Απριλίου οι εξετάσεις θα γίνονται από τις 9 π.μ έως τις 7 μ.μ , ενώ την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 9 π.μ έως τις 3 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων ζητώντας την κα Ρένα Ανδρεαδάκη για πληροφορίες αλλά και για να κλείσουν ραντεβού συγκεκριμένη ώρα για την εξέταση ( τηλ: 28340-340215 και 28340-340000).

 

Επικεφαλής του κλιμακίου των γιατρών θα είναι η Νοσηλεύτρια και πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού κα Βούλα Γεωργάκη. Η διοργάνωση είναι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την συν-διοργάνωση από το Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Το τριήμερο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Ανωγείων.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->