Στα πλαίσια του ετήσιου προγραμματισμού σχολικών δραστηριοτήτων, ο Σύλλογος Διδασκόντων, αποφάσισε να μεταφέρει στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου την παράσταση της ομάδας “Hippo”, “Μια φορά και ένα φτερό”. Η παράσταση θα δοθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου στον χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 3 ευρώ, ενώ για τρίτεκνους δεν πληρώνει το τρίτο παιδί (μικρότερο) και για τους πολύτεκνους, το τρίτο και τέταρτο παιδί που φοιτούν στο σχολείο.

 

Η παράσταση αποτελεί ένα ρομαντικό παραμύθι αυτογνωσίας και αληθινής αγάπης. Την παράσταση ακολουθεί θεατρικό εργαστήρι όπου οι μαθητές μέσα από αυτοσχεδιασμούς, κινητικά και φωνητικά παιχνίδια, διδάσκονται την αλληλεγγύη, την συνεργατικότητα, την αποδοχή του άλλου κ.τ.λ.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μια πανέμορφη και πολύχρωμη πεταλούδα ερωτεύεται έναν περίεργο και σκουρόχρωμο σκώρο. Δύο αταίριαστοι και αντιφατικοί κόσμοι έρχονται σε επαφή, μπλέκονται και ενώνονται μέσα από τη δύναμη της αγάπης. Μέσα σε μία μέρα, όσο δηλαδή διαρκεί και η βραχεία ζωή της πεταλούδας, οι ήρωες μας θα ζήσουν πολλές περιπέτειες, θα γελάσουν, θα κλάψουν και θα ανακαλύψουν τον εαυτό τους και τον άλλο. Το σκοτάδι αδιανόητο για την Έρη, το φως επικίνδυνο για τον Φάνη. Θα καταφέρουν οι ήρωες μας να βρουν έναν κοινό τόπο να ζήσουν μαζί;

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->