«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας,

Αύριο, Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και από ώρα 8 το πρωί έως 7 το απόγευμα, καλείσθε να προσέλθετε στα γραφεία του Συλλόγου μας, στην Αθήνα (Βελεστίνου 18, Αμπελόκηποι), για να ψηφίσετε για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, με διετή θητεία.
Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να συζητήσουμε από κοντά τα θέματα που απασχολούν το σύλλογό μας και τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σας, είναι βασικό στοιχείο για την ενδυνάμωση της πορείας του Συλλόγου μας. Περιμένουμε λοιπόν, όλους σας να σμίξουμε και να σας προσφέρουμε την ενημέρωση και το κέρασμά μας. Η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη και ελπιδοφόρα για τη μελλοντική πορεία του Συλλόγου μας. Ας μη λείψει κανείς και ας αφιερώσουμε, όλοι λίγο χρόνο για να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στον ιστορικό Σύλλογό μας (τηλ. επικοινωνίας: 6977464742 Ζαχαρίας Σαλούστρος, Νικόλαος Καράτζης 6979302303).»

Αθήνα, 20/6/2015
Εκ του Δ.Σ.
με εκτίμηση
ο πρόεδρος  Ζαχαρίας Σαλούστρος-Λαγός

ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Καράτζης

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->