Η αίθουσα 1 του κινηματογράφου ODEON στα Talos Plaza στο Ηράκλειο αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου που θέλησε να παρακολουθήσει το Ντοκιμαντέρ ”Το Πάσχα στα Ανώγεια”, μια καταπληκτική ιδέα του Πολιτιστικού συλλόγου που έφτιαξε ένα άρτιο αποτέλεσμα μαζί με την εξαιρετική δουλειά του σκηνοθέτη Αριστοτέλη Δασκαλάκη.

Η δουλειά δυο ετών του σκηνοθέτη και των παιδιών του Πολιτιστικού συλλόγου αποθεώθηκε στο τέλος της προβολής από το κοινό και δημιούργησε για άλλη μια φορά την ιδανική και πραγματική διαφήμιση για τον τόπο μας και όσους θα τον επισκεφθούν το ερχόμενο Πάσχα.Τα έθιμα του αρφανού αλλά και όλη η μαγεία για ένα Πάσχα στα Ανώγεια αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και δημιουργεί νέους φίλους του χωριού μας που θα θελήσουν να το επισκεφθούν. Το Ντοκιμαντέρ θα έχει και άλλες προβολές σε ημερομηνίες και μέρη που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση μετά το πέρας της εκδήλωσης στην οποία αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Αίθουσα 1 του κινηματογράφουODEON στο Talos Plaza. Μια αίθουσα χωρητικότητας 300 ατόμων, ασφυκτικά γεμάτη στη α’ προβολή του ντοκιμαντέρ ‘’Το Πάσχα στ’Ανώγεια’’, μια συμπαραγωγή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων και της Concept Films σε σκηνοθεσία του Αριστοτέλη Δασκαλάκη.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν σ’αυτή τη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική απόδοση του εθίμου για το Πάσχα στ ’Ανώγεια. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων ενημερώνει πως θα ακολουθήσουν κι άλλες προβολές του ντοκιμαντέρ , και δίνει υπόσχεση πως με τη συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος θα προχωρήσουμε και σε άλλες τέτοιες παραγωγές, προσπαθώντας κάθε φορά να αναδείξουμε τη τοπική παράδοση και να  συμβάλουμε στη διατήρηση της ευρύτερης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας!

Μέγα χορηγός :Royal Marmin Bay Luxury Resort & Spa Elounda Creteοικογένεια Ανδριαδάκη

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους επαγγελματίες του Ανωγείων για την άψογη συνεργασία που διατηρούμε και μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια.

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ανωγείων,

Delina Mountain Resort ,

Κέραμος –Γλυκά Ανωγείων.

Τις Ταβέρνες : Αμάλθεια, Αροδαμός, Σκαλώματα, Αετός, Γκαγκάρης

Τα ξενοδοχεία: Aristea Hotel & Marina Hotel

Τις ενορίες: Αγίου Γεωργίου, Αγίου Ιωάννου & τον Ιερό Ναό της Παναγίας»

 

Εκ μέρους του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων

Ο πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Νίκος Γ. Βρέντζος                                         Ελένη Εμμ. Φασουλά

 

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->