Μετά την μεγάλη εκδήλωση  που έκανε ο Πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων πριν από τρεις  μήνες στο Ηράκλειο, για να τιμηθεί ο μεγάλος Ανωγειανός επιχειρηματίας Μιλτιάδης Καράτζης, συγκεντρώθηκαν κάποια χρήματα τα οποία οι υπεύθυνοι δωρίζουν σε Ιδρύματα και φορείς του χωριού που χρειάζονται υλικό και υποδομές.

Ο σύλλογος προχώρησε στην προσφορά υλικού αξίας 1000 ευρώ στο Σταυράκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Ανωγείων εξοπλίζοντας με αυτό το τρόπο την αίθουσα Πληροφορικής αλλά και καλύπτοντας και ανάγκες που είχε άμεσα το σχολείο. Υλικό αλλά και χρήματα θα δοθούν επίσης στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων αλλά και στο Εργαστήρι Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου με τα παιδιά του συλλόγου να πλαισιώνουν επάξια το τρίπτυχο που αποτελεί και σύνθημα τους: ”Πολιτισμός-Ανθρωπιά-Αλληλεγγύη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

«’Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, προχώρησε σε  δωρεά προς το ΣΤΑΥΡΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ υλικής υποδομής, αξίας 1.000 ευρώ. Τα χρήματα   προήλθαν από τα έσοδα  της φιλανθρωπικής χοροεσπερίδας που πραγματοποίησε στο κέντρο ΚΟΥΡΗΤΕΣ στις 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

Αναλυτικά δόθηκαν στο Σταυράκειο Λύκειο και Γυμνάσιο τα παρακάτω :

α)Ρολλά  BLACK OYT ΚΑΙ Σκίασης  για τα εργαστήρια πληροφορικής
β)Βάση Προτζέκτορα
γ)MAOUSEPAD TEM 20
δ)HEADPHONE & MICROPHONE HQ-910 TEM 12»

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->