Πέρασε ένας χρόνος. Μεγάλη Τρίτη (15/4/14) συμπληρώθηκε ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας Μανώλης Νταγιαντάς (Δάσκαλος).

Ένας άνθρωπος γεμάτος αρετές που θα βρίσκεται πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Η οικογένεια του, συγγενείς ,φίλοι και συγχωριανοί ήμασταν όλοι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια, την Κυριακή των Βαΐων (13/4/14) για να ανάψουμε ένα κερί στη μνήμη του και να θυμηθούμε ένα σπάνιο άνθρωπο,που το όνομα του θα βρίσκεται συνδεδεμένο με την ανθρωπιά,την ηθική,τη δικαιοσύνη και τις ανθρώπινες αξίες.Παράδειγμα σωστού συζύγου ,πατέρα,συγγενή,συγχωριανού,πιστού φίλου,καλού συνάδελφου και δασκάλου.

Ως δάσκαλος ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τα Ανώγεια.

Λάμπρυνε με την παρουσία του και την προσφορά του το χώρο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ένα χώρο που υπηρέτησε για 35 χρόνια,με εργατικότητα,αξιοπρέπεια,εντιμότητα και υπομονή.Μεταδίδοντας αξίες και ιδανικά στους μαθητές του.

Αν και δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Ανωγείων,ήταν ένας γνήσιος Ανωγειανός. Τιμούσε το χωριό του και τους συγχωριανούς του  που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Όπου κι αν βρισκόταν μιλούσε με υπερηφάνεια για τα Ανώγεια. Το χωριό του που τόσο πολύ αγάπησε και τίμησε και που όπως ήταν επιθυμία του ,εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται ξανά στη γη που τον γέννησε.

Ας είναι ελαφρύ το Ανωγειανό χώμα που τον σκεπάζει.

 

Η οικογένεια του.

 

ΥΓ: Ευχαριστούμε πολύ τον παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη καθώς και όλους εσάς,συγγενείς,φίλους και συγχωριανούς που παρευρεθήκατε στο μνημόσυνο του και που ένα ολόκληρο χρόνο βρίσκεστε δίπλα μας στο πένθος μας.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->