Σκληρή απάντηση στην ΕΠΣΡ,  τόσο με αφορμή τα γεγονότα που ακολούθησαν τον τελικό της περασμένης Τετάρτης, όσο και την προκλητική ανακοίνωση της,  μέσω της οποίας επιτίθεται ουσιαστικά σε ένα ολόκληρο χωριό, δίνει με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΕΤΟΥ.

 Η ανακοίνωση του Αετού έχει ως εξής:

«Έχει περάσει μια εβδομάδα από την ολοκλήρωση του τελικού Κυπέλλου Ρεθύμνης με τον Αστέρα Περάματος,με την ομάδα μας να προσπαθεί  ακόμα να βρει την ηρεμία της και να ολοκληρώσει ομαλά και ανώδυνα την φετινή χρονιά,με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα που μένουν ακόμα.

Τα γεγονότα του τελικού τα είδαν όλοι όσοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο στο Νομό μας και τα είδαν καθαρά.

Η ομάδα του Αετού αδικήθηκε κατάφωρα σε τρεις τουλάχιστον φάσεις με τη γενική πεποίθηση που κυριαρχεί να είναι ότι ήταν η ομάδα που άξιζε και πάλεψε περισσότερο για αυτό το Κύπελλο, απλά κάποιοι άλλοι παράγοντες της το στέρησαν.

Περισσότερο όμως θλίψη, ντροπή και απογοήτευση δεν μας έφερε η διαιτησία του κ.Δρακακάκη και του δεύτερου βοηθού του Βυζιργιανάκη αλλά η απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΠΣΡ την επομένη του τελικού.

Μια κατάπτυστη ανακοίνωση που προκαλεί ακόμα και σήμερα στο χωριό μας τα Ανώγεια πολλές αντιδράσεις και οργή  στον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο, για αυτούς που την συνέταξαν.

Ξεπερνώντας τα ποδοσφαιρικά εσκαμμένα οι κύριοι της ΕΠΣΡ αποδίδουν τα πάντα στους Ανωγειανούς λέγοντας μας μάλιστα ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας γιατί δεν πρεσβεύουμε ως Αετός τις αξίες και τα ήθη του τόπου μας. Πραγματικά ανάξιο λόγου και σχολιασμού αυτό το κομμάτι της ανακοίνωσης.

Αποδίδουν όλα τα άσχημα του τελικού στους Ανωγειανούς.

Αλήθεια Κύριοι εμείς ήμασταν υπεύθυνοι για την διεξαγωγή του τελικού;

Εμείς πήραμε τα μέτρα ασφαλείας γνωρίζοντας και τον κίνδυνο λόγω του παρασκηνίου που υπήρχε και τον φόβο επεισοδίων;

Οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα εσάς και θα ήταν τίμιο να τις είχατε αναλάβει ήδη από την πρώτη στιγμή.

Δυστυχώς και για εσάς αποδεικνύεται ότι η ”καρέκλα” σε αυτή τη χώρα είναι γλυκιά και δεν θέλετε να την αποχωριστείτε.

Ο Αετός Ανωγείων παλεύει φέτος με νέο πρόεδρο, νέα διοίκηση, με μια άκρως νεανική ομάδα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Εμάς δεν είναι στο πρώτο πλάνο μας οι καρέκλες αλλά το σωστό ποδόσφαιρο, το δίκαιο και ο σεβασμός στον Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Αυτές τις προτεραιότητες θα έπρεπε να είχατε και εσείς Κύριοι της ΕΠΣΡ.

Μιλάτε για περίοδο χάριτος..

Ποια περίοδος χάριτος Κύριοι;

Πείτε μας σε πιο αγώνα φέτος στα Ανώγεια οι διαιτητές ή παρατηρητές αντιμετώπισαν προβλήματα..

Σας προκαλούμε να μιλήσετε με στοιχεία όχι με προκατάληψη απέναντι σε ένα ολόκληρο χωριό σαν τα Ανώγεια που τιμά με τα ήθη και τον πολιτισμό του το νησί μας.

Ο Α.Ο Αετός Ανωγείων καταδικάζει μετά βδελυγμίας τα επεισόδια που έγιναν στη Σοχώρα μετά τη λήξη του τελικού.

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να εξαλείψουμε την βία στα γήπεδα που φέρνει πίσω το ποδόσφαιρο μας.

Αλλά οι ηθικοί αυτουργοί των επεισοδίων είστε εσείς Κύριοι της ΕΠΣΡ και όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο πιο γρήγορα θα βρεθούν λύσεις για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο.

Ο άνθρωπος όταν νιώθει την αδικία γίνεται θεριό και αναζητά το δίκιο του πολλές φορές με λάθος τρόπους. Αυτό συνέβη δυστυχώς και στη Σοχώρα.

Σταματήστε την αδικία κάντε αδιάβλητες όλες τις διαδικασίες, δώστε στο ποδόσφαιρο την ισονομία που θέλουν όλες οι ομάδες και όλα θα αλλάξουν. Περιμένουμε τις λύσεις που θα προτείνετε και όχι μόνο τα πρόστιμα που τόσο απλόχερα σκορπάτε… Εσείς είστε υπεύθυνοι στο ποδόσφαιρο αν το θυμάστε..

Εμείς θα συνεχίσουμε παρά την θέληση σας με τα πρόστιμα να μας ”τελειώσετε”..

Θα κοιτάμε στα μάτια τους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθούμε καθημερινά να τους δίνουμε τα απαραίτητα για να τιμάνε τη φανέλα του τόπου τους.Θα τους κοιτάμε στα μάτια ακόμα και όταν μας αδικείται.. Ισονομία ζητάμε για όλους,όχι εύνοια του Αετού.

Η ομάδα μας με μισό αιώνα ζωής θα συνεχίσει να αναδεικνύει ταλέντα και να φέρνει τα παιδιά στο γήπεδο και όχι στις καφετέριες…

Σεβαστείτε αυτά τα παιδιά..»

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->