Δυο μεταγραφές ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Αετός Ανωγείων στην προσπάθεια της Διοίκησης για ενίσχυση της ομάδας, ώστε να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία αλλά και να διεκδικήσει το Κύπελλο Ρεθύμνης στον τελικό της 5ης Μαρτίου εφόσον αποκλείσει στον ημιτελικό τον Ποσειδώνα Γερανίου.

Πιο συγκεκριμένα ο Αετός απέκτησε τον 24χρόνο Γιώργο Παρασκευά από τον Ραύκο που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και τον  34χρόνο Κώστα Καλέα από την Τύλισσο που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Μέχρι την Παρασκευή που λήγει η μεταγραφική περίοδος η ομάδα παλεύει για την απόκτηση ενός ακόμα παίχτη στην θέση της επίθεσης και αν καταστεί δυνατόν θα προχωρήσει σε τρίτη μεταγραφή.

Παράλληλα η Διοίκηση θα πραγματοποιήσει στις 15 Μαρτίου την χοροεσπερίδα του συλλόγου στο Κέντρο ”Κουρήτες” στο Ηράκλειο με την συμμετοχή του Ψαρογιώργη αλλά και άλλων Ανωγειανών  καλλιτεχνών.

Τέλος η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις εν όψη της μεγάλης αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής στο γήπεδο Ζωνιανών με αντίπαλο το Γαράζο μια ομάδα με κοινούς στόχους στο πρωτάθλημα.Ο Αετός θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να παραμείνει πιο ήρεμος στην συνέχεια.Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3 μ.μ.

 

STOP Αετού στους Ρεθυμνιώτες διαιτητές

 

Αύριο αναμένεται η ομάδα να καταθέσει αίτημα στην Επιτροπή Διαιτησίας ζητώντας την εξαίρεση των Ρεθυμνιωτών διαιτητών από τις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Οι συνεχόμενες αδικίες εις βάρος του Αετού ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής και έτσι η Διοίκηση θα προσπαθήσει με διαιτητές από το Ηράκλειο να προστατεύσει τον ιδρώτα και τον κόπο των ποδοσφαιριστών της εντός του αγωνιστικού χώρου.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->