Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου  είναι η κρισιμότερη μέρα για το μέλλον της κατάληψης του Δημοτικού σχολείου Ανωγείων, καθώς στο σχολείο θα βρεθεί για συνομιλίες και διαπραγματεύσεις ουσιαστικά με τους γονείς ,ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Απόστολος Κλινάκης και   τον προϊστάμενο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ρεθύμνης Ευστάθιο  Κοντογιάννη.

Ήδη βρισκόμαστε στην τέταρτη μέρα κατάληψης και αν ο κ.Κλινάκης έρχεται  με…γεμάτα χέρια, με στις 12 μ.μ παρουσία του κ.Κλινάκη ,του Δημάρχου Ανωγείων κ. Κεφαλογιάννη και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η…φημολογία που αναπτύχθηκε ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου θα έκαναν  στάση εργασίας ως ένδειξη συμπαράστασης τελικά δεν ισχύει και όλες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν  κανονικά.

Στην κάτωθι ανακοίνωση ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους και τους καλεί όλους αύριο στο σχολείο για την τελική μάχη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και Ανωγείων και Νηπιαγωγείου Ανωγείων ευχαριστεί θερμά του για την δυναμική παρουσία των γονέων στο Δημοτικό σχολείο και ζητά την συμμετοχή όλων των χωριανών στην αυριανή συνάντηση(24/12/2014) στο δημοτικό Σχολείο με τον περιφερειακό Διευθυντή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπ/σης Κρήτης ,Κλινάκη Αποστολο, με κύριο θέμα την στελέχωση του σχολείου με δασκαλους για την Α΄,Γ΄ και Δ΄τάξη δάσκαλο αγγλικης και γαλλικής γλώσσας και γυμνάστρια.Το δυναμικό του σχολείου μας μειώνεται σταδιακά μέχρι να το κλείσουν οριστικά. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.»

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->