«Όταν πριν από μερικές εβδομάδες  ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παιδιών που εισάγονται στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας, την απέραντη χαρά μου για τα δεκάδες παιδιά του χωριού μας που μέσω του Γενικού Λυκείου Ανωγείων πέτυχαν το όνειρο τους,ήρθε να συμπληρώσει και η επιτυχία  της πρώτης μου εξαδέλφης Ζαφειρένιας Ξυλούρη.

Η Ζαφειρένια με τα 18.680  μόρια που συγκέντρωσε πέτυχε την είσοδο της από τις πρώτες στην Ιατρική Κρήτης.Κόρη του Σοφοκλή Ξυλούρη Δημοτικού συμβούλου Ανωγείων και της Ελένης, η Ζαφειρένια έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής και διαπίστωσε ότι όποιος κοπιάζει και παλεύει σε αυτή τη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου που δρέπει τους καρπούς των κόπων του.

Νιώθω την ανάγκη να την συγχαρώ και δημόσια για αυτήν την επιτυχία της και να της ευχηθώ ότι καλύτερο στην νέα φοιτητική της ζωή αλλά και να συνεχίσει με το βίο της και το χαμόγελο της να κάνει τους δικούς της ανθρώπους,μεταξύ τους και εμένα, ευτυχισμένους και περήφανους που στέκονται στο πλάι της.

Της εύχομαι να πορεύεται πάντα στη ζωή της με αγάπη και με τη βοήθεια της Παναγίας να εκπληρώνει όλους τους στόχους της.»

Με υπομονή και επιμονή και θέληση άλλη τόση…

Άνθρωπος ίντα θα σκεφτεί να μη το κατορθώσει;

 

Π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->