Μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου έχουν προθεσμία όλοι όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την υποψηφιότητα του για το νέο Διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων που θα προκύψει από τις εκλογές που θα λάβουν χώρα σύντομα καθώς αυτόν τον μήνα εκπνέει η θητεία του υπάρχοντος. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές από τις 6 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ στον χώρο της αίθουσας του Δημοτικού συμβουλίου όπου αύριο πραγματοποιείτε εκ νέου γενική συνέλευση του συλλόγου.

Το νέο συμβούλιο που θα προκύψει μετά τις εκλογές θα έχει θητεία τριών ετών ενώ αύριο μεταξύ άλλων θα γίνει απολογισμός της θητείας του υπάρχοντος συμβουλίου,τροποποιήσεις στο καταστατικό,καθώς και η παρουσίαση του νέου εμβλήματος και της σφραγίδας του Πολιτιστικού συλλόγου Ανωγείων.

Ο σύλλογος καλεί για τα παραπάνω όλα τα μέλη του αλλά και κάθε δημότη Ανωγείων που επιθυμεί να παρευρεθεί είτε για  να καταθέσει υποψηφιότητα είτε για να εκφράσει τη δική του γνώμη για το παρελθόν,το παρόν και το μέλλον του Πολιτιστικού συλλόγου που αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της ζωής και της Πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->