Τριακοστή και τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣΡ το ερχόμενο τριήμερο με τον Αετό να δίνει την τελευταία του παράσταση στα Ανώγεια, την Παρασκευή στις 5 μ.μ  με αντίπαλο τον Άρη Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας με νίκη οριστικοποιεί την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να ενδιαφέρεται για το παιχνίδι των Μαργαριτών στον Φουρφουρά με αντίπαλο τον τοπικό Ψηλορείτη.

Ο Αετός υποβιβάζεται στην περίπτωση που ηττηθεί αύριο και οι Μαργαρίτες φέρουν ισοπαλία ή νίκη στο δικό τους παιχνίδι. Ο Ψηλορείτης πάντως κυνηγάει το Σπήλι στην βαθμολογία και διεκδικεί το πρωτάθλημα οπότε αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσει τις Μαργαρίτες. Ο Αετός ωστόσο  αν κάνει το καθήκον του και επικρατήσει επί του Άρη τότε θα σώσει την παρτίδα μόνος του μη περιμένοντας δώρα από άλλες ομάδες.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αετού καλούν τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και να τους ”σπρώξει” ψυχολογικά για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά φτάνει στο τέλος της και ελπίζουμε όλοι αυτό το φινάλε να έχει γλυκιά γεύση για τα Ανώγεια.

Ο Αετός πέρασε από χίλια κύματα φέτος, είχε αρκετές χαμηλές ”πτήσεις”, αλλά δεν παύει να είναι η ομάδα όλων των Ανωγειανών, με ποδοσφαιριστές που δίνουν τα πάντα για τη φανέλα του χωριού τους. Ας τους στηρίξουμε λοιπόν. Η ΑνωΓη θα είναι εκεί στηρίζοντας την ομάδα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο αγώνας να ενημερώσουμε ότι δεν θα έχει ραδιοφωνική κάλυψη λόγω της ημέρας διεξαγωγής του.

Το πλήρες πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Παρασκευή 26 Απριλίου (17.00)

Αετός -Άρης Ρεθύμνου (Ανωγείων)

 

Σάββατο 27 Απριλίου (17.00)
Επισκοπή Β’ – Λιβάδια (Επισκοπής).
Ψηλορείτης – Μαργαρίτες (Φουρφουρά).
Δόξα Πλατανέ – Σπήλι (Μισιρίων).
Αστέρας Ρεθύμνου – ΟΦ Αρμένων (Ρεθύμνου).

Κυριακή 28 Απριλίου (17.00)
Τάλως Μελιδονίου – Ποσειδώνας Γερανίου (Περάματος).
Ασή Γωνιά – Ρεθυμνιακός (Ασή Γωνιάς).
Ρεπό: Αστέρας Περάματος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 29 αγώνες)
1. Σπήλι 65
2. Ψηλορείτης 63
3. Δόξα Πλατανέ 51
4. Ρεθυμνιακός 48
5. Αστέρας Ρεθύμνου 43
6. Άρης 46
7. Αστέρας Περάματος 43
8. Λιβάδια 40
9. Ποσειδώνας Γερανίου 37
10. Ασή Γωνιά 30
11. ΟΦ Αρμένων 30
12. Τάλως Μελιδονίου 30
13. Επισκοπή Β’ 13
14. Αετός Ανωγείων 11
15. Μαργαρίτες 10
* Ο Ρεθυμνιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.
** Λιβάδια και Αετός Ανωγείων έχουν από ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->