Ένα από τα θετικά στοιχεία του μεγάλου ντέρμπι παραμονής της προηγούμενης Κυριακής, ανάμεσα στις Μαργαρίτες και τα Ανώγεια  ήταν  και η επιστροφή του Στέλιου Παπαδομιχελάκη με τα χρώματα του Αετού 4 μήνες  μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Στέλιος είχε κόψει τον τένοντα στο δεξί του πόδι στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 23 Σεπτεμβρίου 2012  με τα Λιβάδια στο γήπεδο του Περάματος,στην ήττα τότε του Αετού με 3-2.Περισσότερο από την ήττα πόνεσε όμως αυτός ο τραυματισμός που έκανε τότε όλους τους παρευρισκόμενους να παγώσουν.

Παθιασμένος και μαχητής ο Ανωγειανής καταγωγής Στέλιος έδωσε πραγματικό αγώνα δρόμου μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε και διαψεύδοντας τους γιατρούς που μιλούσαν για τουλάχιστον 6 μήνες εκτός γηπέδων,επέστρεψε την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις και χρησιμοποιήθηκε έστω και για 15 λεπτά στο κρίσιμο ματς με τις Μαργαρίτες.

Πλέον ο Παπαδομιχελάκης δίνει επιπλέον λύσεις στον προπονητή του Τάκη Μέμμο  για το αριστερό άκρο της άμυνας στις κρίσιμες επόμενες αγωνιστικές.

Σιδερένιος Στέλιο!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->