Δυο χρόνια ζωής στον «πλανήτη» του διαδικτύου, κρατώντας κάθε μέρα ενήμερους τους Ανωγειανούς όπου γης,  έκλεισε η ηλεκτρονική έκδοση της ΑΝΩΓΗΣ.
Με οδηγό την αληθινή καταγραφή των τοπικών γεγονότων, χωρίς κραυγές και υπερβολές η ΑΝΩΓΗ  ενημερώνει τους αναγνώστες της έγκυρα και έγκαιρα.
Δυο χρόνια με ελάχιστα μέσα και πόρους, αλλά με πολύ μεράκι οι άνθρωποι που στηρίζουν την ΑΝΩΓΗ φροντίζουν να δίνουν με αμεσότητα τον «καρπό» της ενημέρωσης από τ΄  Ανώγεια και ότι έχει σχέση με τ΄ Ανώγεια.
Δυο χρόνια μέσα από συνεντεύξεις και ρεπορτάζ η ΑΝΩΓΗ  έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των Ανωγειανών και των Κρητικών καθώς αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας με όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι συμβαίνει στη «ρίζα» του Ψηλορείτη.
Δυο χρόνια κρατά ψηλά τη σημαία της ανωγειανής παράδοσης, του ανωγειανού πολιτισμού και της ανωγειανής ιστορίας.
Στο διάστημα αυτό το site αναβαθμίστηκε δυο φορές για να μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις των επισκεπτών όπου ανέρχονται στους 20.000 το μήνα.
Δεν υποσχόμαστε, αλλά δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, στο δρόμο που οδηγεί στην… Ανω- Γη της ψύχραιμης ενημέρωσης. 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->