Πολύ μεγάλο αγώνα παραμονής δίνει το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Σοχώρας στο Ρέθυμνο, ο Αετός Ανωγείων, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Τάλως Γαράζου για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ενα παιχνίδι που το αποτέλεσμα του θα κρίνει πολλά για την παραμονή ή όχι της ομάδας μας στην κατηγορία.

Οι διακοπές για το Πάσχα ολοκληρώθηκαν και ο Αετός θα παίξει όλη την χρονιά σε διάστημα μιας μόλις εβδομάδας, καθώς μετά το σημερινό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 25 Απριλίου στα Ανώγεια τα Λιβάδια και η χρονιά θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατοκύριακο 28-29 Απριλίου με εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τάλως Μελιδονίου.
Ο Αετός θα προσπαθήσει να αποφύγει την τρίτη θέση από το τέλος που οδηγεί σίγουρα  σε υποβιβασμό, ενώ υπό προυποθέσεις ίσως τον δρόμο για το Β’ Τοπικό πάρει και τέταρτη ομάδα. Αυτό θα εξαρτηθεί απο την πορεία των Ρεθυμνιώτικων ομάδων στο Περιφερειακό.
Αυτή την στιγμή  έχουν υποβιβαστεί 2 ομάδες, η Πηγή και η Φλόγα Ρουστίκων. Ο Τάλως Γαράζου έχει 25 βαθμούς και παίζει το τελευταίο του χαρτί με τον Αετό που βρίσκεται στους 28 βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς έχουν και η Δόξα Πλατανέ με τον Ποσειδώνα Γερανίου,σε ένα φινάλε θρίλερ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, παίζοντας ουσιαστικά και για δύο αποτελέσματα καθώς η ισοπαλία ευνοεί τον Αετό που θα αφήσει πίσω του το Γαράζο και θα τα παίξει όλα για όλα στις 2 τελευταίες αγωνιστικές με αντιπάλους δυο ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει  στις 5μμ στο Ρέθυμνο με διαιτητή τον κ. Πέτρο Τσαγκαράκη και βοηθούς την κ. Συργούνη και τον κ. Δασκαλομαρκάκη. Θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά απο τον ΗΧΟ FM 94,2 [www.hxosfm.gr] και την εκπομπή ”ο ήχος στα γήπεδα”.
Αρκετοί είναι και οι Ανωγειανοί φίλαθλοι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να πάνε αύριο στο Ρέθυμνο και να στηρίξουν την ομάδα στο μεγάλο αυτό παιχνίδι. Η ΑΝΩΓΗ καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές,  πάντα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια καθώς οι ακρότητες δεν πρέπει να έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και δη στο ερασιτεχνικό. ετΚαλή επιτυχία Αετέ!
Το πλήρες πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Σάββατο 21-4-2010 – Ώρα 17.00
Δόξα  Πλατανέ- Ρούστικα
Ζωνιανά – Ψηλορείτης
Ποσειδώνας -Αγγελιανά
Γαράζο -Αετός
Κυριακή 22-4-2012 – Ώρα 11.30
Αστέρας – Άρης
Κυριακή 22-4-2012 – Ώρα 17.00
Σπήλι – Πέραμα
Λιβάδια – Αρμένοι
Μελιδόνι -Πηγή 3-0 χωρίς αγώνα
Η βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΡ
1. Ζωνιανά            72            
2. Αγγελιανά          71            
3. Άρης                 54            
4. Πέραμα            51            
5. Λιβάδια            49            
6. Σπήλι                48            
7. Ψηλορείτης      39           
8. Αστέρας            38            
9. Μελιδόνι            37          
10. ΟΦΑ                37            
11. Δόξα               28            
12. Αετός              28            
13. Ποσειδώνας   28           
14. Γαράζο            25          
15. Ρούστικα        13           
16. Πηγή                0

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΓΚΕΡΗΣ

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->