Ρεπορτάζ Γιώργος Μπαγκέρης

Ένας απολαυστικός Αετός εμφανίστηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Ανωγείων και σαν καταιγίδα σκόρπισε στους πέντε ανέμους το Σπήλι, επικρατώντας με το ευρύ 6-0 παίρνοντας έτσι 3 υπερπολύτιμους βαθμούς που τον φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή.

Το παιχνίδι δεν χωρά ιδιαίτερης ανάλυσης καθώς η ομάδα μας πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κυριάρχησε σε όλο το διάστημα του αγώνα και δεν απειλήθηκε καμία στιγμή από το Σπήλι.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 11′ με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή ο Μαστρογιαννάκης.Στο 20′ ο Σπαχής κέρδισε πέναλτι και ο Γιώργος Ξυλούρης δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα γράφοντας το 2-0.Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με πλασέ του Μεταξάκη στο 38′ για το 3-0.

Ο Αετός δεν κατέβασε ταχύτητα και μπήκε φουριόζος στο δεύτερο μέρος με γκολ ποίημα του Μανόλη Σπαχή στο 46′ από τα 35 μέτρα.Το 5-0 έκανε ο Γιώργος Ξυλούρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 48′ ενώ το τελικό 6-0 έγραψε με το πρώτο του φετινό γκολ ο Αλέξης Φασουλάς.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της αναμέτρησης είναι η πρώτη εμφάνιση του 35χρονου Κώστα Μανουρά ο οποίος είχε να φορέσει τα χρώματα του Αετού από το 2005,προσθέτοντας έτσι μια σημαντική λύση στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο προπονητής Τάκης Μέμμος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην ΑΝΩΓΗ:”Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε παρά πολύ.Μπήκαμε δυνατά και αποφασιστικά και κερδίσαμε δίκαια.Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έβγαλαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο.Προετοιμαζόμαστε τώρα για το δύσκολο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τα Ζωνιανά”.

Η σύνθεση της ομάδας σήμερα:

Ανδρέου,Πασπαράκης,Καλομοίρης,Μεταξάκης[70’Αεράκης],Κεφαλογιάννης,Φασουλάς[76’Δραμουντάνης],Χαραλαμπάκης

Μαστρογιαννάκης[58’Δ.Ξυλούρης],Σπαχής,Γ.Ξυλούρης,Μανουράς.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->