Ο πρόεδρος του ΑΕΤΟΥ π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο τέως προπονητής Νίκος Μακράκης και ο Μίλτος Πλουσής


Με σκληρή γλώσσα απαντάει ο Αετός Ανωγείων στο Νίκο Μακράκη για τα όσα δήλωσε στο www.topikokritis.gr, για τους λόγους που τον εξώθησαν στην παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας. Ο Αετός Ανωγείων απαντάει στα λεγόμενα του Νίκου Μακράκη, κατηγορώντας τον πως ενώ «επιζητά τον επαγγελματισμό, ο ίδιος λειτουργεί αντι-επαγγελματικά». Με την ανακοίνωση της, η διοίκηση του Αετού Ανωγείων γνωστοποιεί πως έχει πληρώσει έξοδα μεταφοράς, ενώ δεν αρνείται πως του οφείλονται δύο μισθοί

Ολόκληρη η ανακοίνωση του «Αετού» έχει ως εξής:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την δήλωση του πρώην προπονητή της ομάδας μας στην ιστοσελίδα www.topikokritis.gr, Νίκου Μακράκη, σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Αετού Ανωγείων. Γνωρίζαμε πως οι άνθρωποι συζητάνε και προσπαθούν από κοινού να βρουν λύση σε προβλήματα που μπορεί να παρουσιάζονται. Αντ’ αυτού ο κύριος Μακράκης αποφάσισε να εξαφανιστεί αμέσως μετά την τελευταία αναμέτρηση της ομάδας μας, χωρίς να απαντά καν στις κλήσεις και στις προσπάθειες που κατεβάλλαμε επί δύο ημέρες να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Μπαίνουμε στη διαδικασία να απαντήσουμε, διότι ο ρόλος και οι θέσεις μας στο ερασιτεχνικό και τοπικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή και οι απόψεις μας αδιαπραγμάτευτες.

Ο κύριος Μακράκης γνώριζε εξ αρχής την κατάσταση στην ομάδα, τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και του είχαμε εξηγήσει πως ακόμα και στην περίπτωση που δεν θα ήμασταν απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, αυτό δεν θα σήμαινε πως δεν αναγνωρίζουμε τις οφειλές μας.

Στον κύριο Μακράκη πληρώσαμε τα έξοδα μεταφοράς ενώ υπάρχει μία οφειλή δύο μηνών, την οποία δεν αρνηθήκαμε ποτέ. Γνωρίζουμε τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και το ίδιο ελπίζαμε πως γνωρίζουν όλοι. Δεν είμαστε από εκείνους που πλουτίζουν μέσω του ερασιτεχνισμού και φυσικά αυτό ισχύει για όλους στον σύλλογο, τόσο τους παίκτες, όσο και την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση.

Αν ο κύριος Μακράκης περιμένει να λύσει το οικονομικό πρόβλημα του μέσω της ερασιτεχνικής ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, τότε απατάται. Η μεγαλύτερη διαφορά μας με τον επαγγελματισμό είναι η αγάπη για το άθλημα και όχι για το κέρδος. Δυστυχώς οι πράξεις του κ. Μακράκη φανερώνουν τον λόγο της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο. Ακόμα πιο κακό για εκείνον είναι πως αν και αναζητά τον επαγγελματισμό, ο ίδιος συμπεριφέρεται αντι-επαγγελματικά. Του ευχόμαστε να ξεμπερδέψει τα πράγματα στο κεφάλι του και να δει την πραγματικότητα στον κόσμο που ζει.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε οτιδήποτε και αν κάνει»

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΜΑΚΡΑΚΗΣ

Ο τέως προπονητής του ΑΕΤΟΥ είχε δηλώσει στο topikokritis: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αετού Ανωγείων που μου έδωσαν που το πρώτο βήμα, για να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα. Επίσης να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη συνεργασία και το πολύ καλό κλίμα που είχαμε δημιουργήσει. Η συμφωνία που είχαμε κάνει δεν τηρήθηκε και λόγω απόστασης δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Αν ήταν μέσα στο Ηράκλειο η ομάδα, δεν θα είχα πρόβλημα να παραμείνω 2 και 3 μήνες απλήρωτος.»

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->