Μια απαράδεκτη διαιτησία στέρησε  σήμερα Παρασκευή από τον «Αετό» την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλου Ρεθύμνου.Ο διαιτητής Καπετάνιος τα έκανε θάλασσα στα Μισίρια και ο Αετός ηττήθηκε 1-0 απο τον Ποσειδώνα Γερανίου με γκολ του Αποστολάκη από το 5’ λεπτό. Η ομάδα μας αδικήθηκε σε τρείς τουλάχιστον φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο με περιπτώσεις οφ-σαιντ που δεν υπήρξαν ποτέ.

Απόρροια όλων αυτών ήταν ο εκνευρισμός των ποδοσφαιριστών καθώς μετά το τέλος του αγώνα απειλήθηκε σύρραξη, με δυο παίχτες μας, τον Πατρίκιο Ανδρέου και τον Δημήτρη Ξυλούρη να απειλούνται με βαριά τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή. Ο «Αετός» βέβαια θα περιμένει η Επιτροπή να δείξει την ίδια ευαισθησία και να τιμωρήσει επίσης το διαιτητικό τρίο της σημερινής αναμέτρησης,καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα αδικείτε φέτος.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο «Αετός» είχε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση,αλλά ο Σπαχής στο 8′ και το 58′,ο Κακουδάκης  στο 73′ και το 84′ και ο Σουλτάτος στο 53′ δεν βρήκαν στόχο,με αποτέλεσμα η ομάδα να αποκλειστεί από την φάση των ”8” του θεσμού.

Η ομάδα αφήνει πλέον πίσω της αυτό το παιχνίδι και συγκεντρώνεται για το δύσκολο κυριακάτικο ματς εκτός έδρας με το δυνατό φέτος Σπήλι,αναμένοντας βέβαια και την απόφαση για τους δυο ποδοσφαιριστές της. Πλέον μόνος στόχος είναι μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και η κατάληψη της όσο το δυνατόν καλύτερης θέσης σε αυτό.

Η σύνθεση του Αετού σήμερα:

Ανδρέου, Πασπαράκης,  Σουλτάτος,  Μεταξάκης, Μαθιουλαντωνάκης, Φασουλάς Α [85’Ξυλούρης Δ τ Απ.] Κακουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ξυλούρης  Γ. Σπαχής, Ξυλούρης Εμμ [46’Κεφαλογιάννης].

Γιώργος Μπαγκέρης

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->