Με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Μανιώρο θα αγωνιστεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στην Αγία Βαρβάρα, ο Αετός Ανωγείων για τα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ, όπου και θα προσπαθήσει να κατακτήσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Καλομοίρης αποτέλεσε παρελθόν μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες στα Ανώγεια, με τη διοίκηση να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Στέλιου Ανωγειανάκη, με πολυετή πείρα στην Γ’ Εθνική και την Α1 ΕΠΣΗ, ο οποίος θα παρακολουθήσει από την κερκίδα το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα και από τη Δευτέρα αναλαμβάνει να οδηγήσει ξανά την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ με τους παίχτες να έχουν πεισμώσει για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς στα δυο πρώτα παιχνίδια όχι απλά δεν συγκέντρωσαν κάποιους βαθμούς, αλλά πραγματοποίησαν και πολύ άσχημες εμφανίσεις. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα έχει καλό υλικό, αλλά δεν έχει καλή ψυχολογία και χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα για να αλλάξει άρδην την κατάσταση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αετό. Η ΑΝΩΓΗ συνομίλησε ήδη με τον νέο προπονητή και θα παρουσιάσει τις πρώτες του εντυπώσεις και τα θέλω του, σε αναλυτικό άρθρο την ερχόμενη Δευτέρα.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->