Μια σπουδαία Ανωγειανη γυναίκα, ένας εξαίρετος άνθρωπος που κοσμούσε με την παρουσία της τα Ανώγεια,  η Μαρίκα Ξυλούρη του Κουκουβάκη φεύγει για πάντα από κοντά μας μια πικρή ημέρα, σαν σήμερα και 17 χρόνια πριν, στις 17 Οκτωβρίου 2004. Ο πανδαμάτορ χρόνος περνάει αλλά δεν μπορεί να δαμάσει την μνήμη και η Μαρίκα μένει ζωντανή οχι μόνο στις καρδιές των δικών της ανθρώπων αλλά και σε όλους όσοι την γνωρίσαμε και αγαπήσαμε την ακεραιότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια της ακόμα και στις τελευταίες δύσκολες στιγμές της λόγω της αρρώστιας. 

Με σημείωμα στην ΑΝΩΓΗ την θυμούνται και της στέλνουν την αγάπη τους, οι δικοί της άνθρωποι η οικογένεια, η μητέρα της, τα αδέρφια και τα ανίψια της.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Ήταν 17/10/2004 που σε αποχαιρετίσαμε. Ο πιο δύσκολος αποχαιρετισμός της ζωής μας.

Τα λόγια είναι φτωχά Μαρίκα μας για να περιγράψουμε το κενό που άφησε ο μισεμός σου. 17 χρόνια οδυνηρής απουσίας από το σπίτι μας, τις ζωές μας και τα Ανώγεια που τόσο πολύ αγάπησες.

17 χρόνια το Πάσχα, τα καλοκαίρια, ο Άγιος Φανούριος, τα Πετραδολάκια, η Αμοργός περιμένουν μήπως και φανείς.

17 χρόνια μετά και είναι σα να μην μας έφυγες ποτέ. Είσαι μέσα στις χαρές μας, στις λύπες μας, στα τραπέζια μας, στις επιτυχίες αλλά και στις δοκιμασίες μας. 

17 χρόνια Μαρίκα μας….τόσα πολλά για να λείπεις μα τόσο

λίγα για να σε λησμονήσουμε.

Η μάνα σου, τα αδέλφια σου, τα αγαπημένα ανίψια σου και  όλοι όσοι ευτύχισαν να σε συναναστραφούν θα σε θυμούνται πάντα και θα σε κουβαλούν μέσα τους.”

 Στη μνήμη της Μαρίκας Ξυλούρη η οικογένεια της προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 50 ευρώ. 

Επίσης κατέθεσαν το ποσό των 100 ευρώ στην Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Ανωγειων για να χρησιμοποιηθούν σε γεύμα αγάπης προς άπορους συνανθρώπους μας.

Ας είναι ελαφρύ και ευλογημένο το Ανωγειανο χώμα που την σκεπάζει αιώνια. 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->