Οι Πανελλήνιες εξετάσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 22 του μηνός. Κατά τη διάρκεια τους θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, ενώ με βεβαίωση  self-test θα προσέρχονται μαθητές, καθηγητές αλλά και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου. Στα Ανώγεια οι εξετάσεις θα γίνουν σε μια αίθουσα του “Σταυράκειου” Λυκείου.

Δεκαοχτώ μαθητές θα “ριχτούν” στην μάχη για μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας. Δώδεκα από αυτούς είναι κορίτσια και έξι αγόρια, που θα διαγωνιστούν και στις τέσσερις κατευθύνσεις (Υγείας-Θετικής-Οικονομικής και Ανθρωπιστικής κατεύθυνσης).

Με δήλωση της στην “Α” η διευθύντρια του “Σταυράκειου” ΓΕΛ Ανωγείων, Μαίρη Μπαγκέρη, αναφέρει σχετικά:

Με τη διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων, φτάνουμε στο τέλος μιας πραγματικά πολύ δύσκολης χρονιάς, τόσο για εμάς τους εκπαιδευτικούς, όσο και για τους μαθητές και τους γονείς τους. Η πανδημία μας έβαλε σε πολλές δοκιμασίες, αλλά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε και αυτό το σχολικό έτος ομαλά. 

Στα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις εύχομαι καλή επιτυχία. Να προσέλθουν με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση στις αίθουσες. Να γνωρίζουν όμως ότι αυτές οι εξετάσεις, σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε η αρχή ούτε το τέλος. Θα τους δοθούν ευκαιρίες και στο μέλλον είτε πετύχουν φέτος είτε όχι.

Σε όλους τους απόφοιτους της χρονιάς που τελείωσε για το ΓΕΛ Ανωγείων, εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον τους.”

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->