Το Δ.Σ της Αστικής Εταιρίας μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Δίκτυο Δήμων του Ψηλορείτη» με διακριτικό τίτλο «Δίκτυο ΙΔΑΙΩΝ», ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει Σύμβαση Μίσθωσης Έργου με ένα άτομο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης των ειδικοτήτων ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ ή ΠΕ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ή ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ή ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ή ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ή συναφών τίτλων σπουδών όπως προσδιορίζονται στην πρόσκληση, με επιπλέον αποδεδειγμένη άριστη γνώση αγγλικής και βασική γνώση ΗΥ.

Σκοπός της σύμβασης είναι η υποστήριξη των δράσεων του Γεωπάρκου του Ψηλορείτη.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι έξι (6) μήνες με δυνατότητα παράτασης.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα πρέπει να γίνει στα γραφεία του γεωπάρκου στα Ανώγεια μέχρι την 19 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00.

Πληροφορίες για την πρόσκληση μπορούν να δοθούν από το ”ΔΙΚΤΥΟ ΙΔΑΙΩΝ”, Ανώγεια Ρεθύμνης, κ. Δημήτρη Παττακό, τηλ:28340-31402, email: ([email protected]) και τον κ . Χαράλαμπο Φασουλά, Τηλέφωνο: 2810393277 e-mail: [email protected].

Η αναλυτική πρόσκληση με όλες τις σχετικές πληροφορίες είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Γεωπάρκου Ψηλορείτη και συγκεκριμένα στη διεύθυνση :

https://www.psiloritisgeopark.gr/el/news/prosklisi-ekdilwsis-endiaferontos-gia-ypoboli-protasis-synayis-symbasis-misthwsis-ergoy-idiwtikoy-dikaioy?fbclid=IwAR24loSLrvIXrJzLlLjkDEz5B-DHs7ALXoCwuffF3vAI1mEzCJqg81VvW10

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->