“Οι Ανωγειανοί και όλος ο λαός της Κρήτης, να πυκνώσουν με την παρουσία τους τις πρώτες γραμμές του δίκαιου αγώνα για την απόσυρση των δασικών χαρτών όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί.” αναφέρει σε δυναμική ανακοίνωση του ο Κτηνοτροφικός σύλλογος Ανωγείων. Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ανωγείων, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα των φορέων της Κρήτης για την απόσυρση των δασικών χαρτών όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί. Η Συντονιστική Επιτροπή, έχει εκφράσει δημόσια, με ανακοίνωση, τις αντιρρήσεις της για τους δασικούς χάρτες που έχουν αναρτηθεί και ζητά την απόσυρση τους.

Παράλληλα, επειδή υπάρχει υποψία, ότι σε δεύτερη φάση το Κράτος θα θελήσει να διεκδικήσει και να πάρει ιδιωτικές εκτάσεις, η Συντονιστική Επιτροπή ζητά από την Κυβέρνηση να φέρει Νόμο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου θα ξεκαθαρίζει ποιες εκτάσεις θα διεκδικεί και όπου προφανώς δε θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτές οι ιδιωτικές εκτάσεις.

Ζητάμε από τα μέλη του Συλλόγου μας, από τους Ανωγειανούς συμπολίτες μας, αλλά και από όλο το λαό της Κρήτης, να πυκνώσει με την παρουσία του, τις γραμμές του δίκαιου αγώνα μας, για να μπορούμε εμείς αύριο να διαφεντεύουμε τον τόπο μας και όχι οι πολυεθνικές των Real Estate και των Βιομηχανικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΒΑΠΕ).”

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->