Μια απίστευτη δωρεά, δύο χιλιάδων εξακοσίων μασκών (2.600) της μιας χρήσης, για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ανωγείων, ήρθε να δώσει ανακούφιση σε  γονείς και μαθητές από την καθημερινή φροντίδα και έγνοια αυτού του πολύτιμου εξαρτήματος του μαθητή. Ο συγχωριανός μας Μιχάλης Χ. Νταγιαντάς, των super market  “Φαιστός”  μετά την χορηγία των tablet , συνεχίζει τον αγώνα του για να στηρίξει τα σχολεία αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Όπως αναφέρει η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Έφη Χατζάκη,  “Ο Μιχάλης Νταγιαντάς και η εταιρία χαρτικών “mega market line Ι.Κ.Ε” προχώρησαν σε αυτή την πλούσια δωρεά, που θα διανεμηθεί στους μαθητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας σήμερα Δευτέρα. Η Σχολική Επιτροπή, δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί, εκφράζουμε βαθύτατες ευχαριστίες στους δωρητές που μας προσφέρουν ανακούφιση στους δύσκολους καιρούς αλλά ταυτόχρονα μας κάνουν και μάθημα αγάπης και ανθρωπιάς.” ολοκληρώνει.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους συγχωριανούς μας συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν στην ομαλή λειτουργία των σχολείων των Ανωγείων. Προσφορές αγάπης αλλά και ουσίας, για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς!

Μπράβο Μιχάλη!

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->