“Με την συμπλήρωση των 15χρόνωνλειτουργείας της εφημερίδας ΑΝΩΓΗ -τα 5 χρόνια  ως έντυπη έκδοση και τα 10 ως ηλεκτρονική εφημερίδα-η ΚΟΒ Ανωγείων του ΚΚΕ εύχεται η εφημερίδα να συνεχίσει τον δρόμο της έγκυρης και άμεσης πληροφόρησης στους απανταχού ΑΝΩΓΕΙΑΝΟΥΣ για όσα συμβαίνουν στο χωριό.

Εύχεται να συνεχίσει την σταθερή πορεία που έχει χαράξει από την αρχή και να είναι πάντα δίπλα στις διεκδικήσεις και τους αγώνες των εργαζομένων, των επαγγελματιών και  αυτοαπασχολούμενων αγροτοκτηνοτροφων της περιοχής, όπως έκανε μέχρι σήμερα. Δεν θα ξεχάσουμε όμως ειδικά εμείς στο ΚΚΕ ,την μεγάλη συνεισφορά της στην ειδική έντυπη έκδοση για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που επιμελήθηκε και δημοσίευσε (αφιλοκερδώς ), ώστε αρκετά ιστορικά στοιχεία της, τα οποία ήταν άγνωστα στο ευρύ κοινό να δημοσιοποιηθούν .

Επίσης η φιλοξενία όλα αυτά τα χρόνια των θέσεων και ανακοινώσεων του ΚΚΕ, αλλά και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο ΔΗΜΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ,ευρίσκαν πρόσφορο έδαφος στις σελίδες της ΑΝΩΓΗ  και είμαστε σίγουροι ότι το ίδιο θα συνεχίσει και στο μέλλον. .

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100 με τον ιδιο πάντα βηματισμό.”

Η ΚΟΒ ΑΝΩΓΕΙΩΝ  του ΚΚΕ

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->