Ο Βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Ανδρέας Ξανθός με επιστολή του στην ΑΝΩΓΗ μας στέλνει τις ευχές του για την δεκαετή πορεία της εφημερίδας μας στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. Τον ευχαριστούμε θερμά για τα πολύ ζεστά του λόγια αλλά και για την στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους της εφημερίδας μας σε κάθε παρουσία του στα Ανώγεια.

Αναλυτικά η επιστολή του Ανδρέα Ξανθού:

“10 χρόνια συνεχούς παρουσίας μιας ηλεκτρονικής εφημερίδας με αναφορά το γενέθλιο τόπο , είναι ήδη ένα σημαντικό γεγονός . Η ΑΝΩΓΗ , επειδή ακριβώς σεβάστηκε την ανάγκη πολύπλευρης ενημέρωσης των απανταχού Ανωγειανών για τα δρώμενα της περιοχής , επειδή αποτέλεσε ένα φιλόξενο  βήμα πολιτισμού, διατύπωσης απόψεων , παρουσίασης βημάτων ανάπτυξης και προόδου αλλά και ανάδειξης προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα των ανθρώπων , κέρδισε «με το σπαθί» της την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των αναγνωστών της , που αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό. Έχω και προσωπικά διαπιστώσει την ευαισθησία και αμεροληψία με την οποία προσέγγισε η ΑΝΩΓΗ θέματα που αφορούσαν το Κέντρο Υγείας Ανωγείων και την προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών .

Εύχομαι ειλικρινά καλή και παραγωγική συνέχεια σ’ αυτό  το φιλόδοξο και ποιοτικό  εγχείρημα , ελπίζοντας ότι θα  αποτελέσει σημείο αναφοράς και παραδειγματισμού για αντίστοιχες πρωτοβουλίες  και σε άλλα μέρη.”

Με εκτίμηση

Ξανθός Ανδρέας

Βουλευτής Ρεθύμνου και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->