Ο πρώην δήμαρχος Ανωγείων Μανόλης Καλλέργης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου με τον συνδυασμό του “Τα Ανώγεια Μπροστά” και καθηγητής Μαθηματικών στο Γυμνάσιο Ανωγείων στέλνει τις ευχές του για την δεκαετή επέτειο της ΑΝΩΓΗ στον χώρο του διαδικτύου. Τον ευχαριστούμε θερμά.

 Αναλυτικά η επιστολή του στην “Α”:

“Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην ΑΝΩΓΗ με αφορμή την επέτειο των 10 ετών από την πρώτη ανάρτηση της στο διαδίκτυο, από τα συνολικά 15 χρόνια της ύπαρξης της. Η ΑΝΩΓΗ αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας.

Εύχομαι στους ανθρώπους της να είναι γεροί και δυνατοί. Να συνεχίσουν να ενημερώνουν τους Ανωγειανούς όπου γης για όλες τις ειδήσεις του τόπου μας. Η δουλειά που γίνεται στην εφημερίδα είναι αρκετά σοβαρή και πολύ σπουδαία. Στην ουσία η ΑΝΩΓΗ ενώνει το σύνολο των Ανωγειανών από όλα τα σημεία της γης, γύρω από την εξέλιξη και την πρόοδο του χωριού. Τους ενημερώνει όλους για κάθε εξέλιξη στον τόπο μας, είτε καλά νέα αφορά αυτή είτε δυσάρεστα, δείχνοντας σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η δουλειά που γίνεται στην εφημερίδα είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη και φυσικά πολύ απαιτητική αλλά γίνεται πάντα με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Η δουλειά αυτή αποτυπώνεται και από την μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει η ΑΝΩΓΗ καθημερινά, από όλους εμάς τους Ανωγειανούς όπου γης που την έχουμε κάνει μέρος της καθημερινότητας μας αλλά και τους φίλους του τόπου μας που μπαίνουν για να ενημερωθούν για τα γεγονότα  των Ανωγείων.

Εύχομαι να συνεχίσει να κάνει το έργο αυτό για πολλά χρόνια ακόμα και πάντα με τη σοβαρότητα, την συνέπεια και την υπευθυνότητα που την διακρίνει όλη αυτή την δεκαετία που πέρασε. Χρόνια πολλά!”

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->